- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Ma volt szerencsém egy 350-es FSP-hez, nem tudtam, hogy ezekből van LED-es is. Mondjuk legalább a színválaszték jó volt. Nem tudtam meghallgatni, mert a mellette lévő Volcano 9 elnyomott mindent :)
-
nap
addikt
Na, nekem ez a szett baromira tetszik. :)
Tudom, most orultok, hogy milyen melyenszanto gondolatokat osztok meg veletek. :D -
GuMipOkE
senior tag
Nekem úgy tűnik, hogy a táp baromira hasonlít a Codegen 300XX -re. ;]
Azt pedig már jó ideje lehet kapni, és teljesen csöndes. -
simonzé
addikt
Lehet, hogy én vagyok hülye (egyesek szerint tuti), de szerintem a Zalmann már megjelent egy néma szettel, amiben nincs mozgó alkatrész, csak passzív bordák a VGA-ra, meg az alaplapi chipszetre. Igaz, ők a tápventitt kihagyták belőle.
-
Taky
senior tag
Nem mondhatnám, hogy túl sok mindent megtudtam, de biztos nagyon korai bejelentés.
-
Borosz
őstag
Gondolom ha ez a cucc a PH! tesztlaborban lenne, többet is írtak volna...
Majd az új táp-tesztben. ;] -
hunluigi
senior tag
Szép-szép de nem karcsú egy picit az infó :( nemsok minden derül ki a száraz adatokról...
-
Hun'reeth
őstag
Szép a színe, de mit kezdjek a 92 mm-es rendszerhűtő ventivel? :D Moddoljak?! :P
A fordulatszámokra és a légszállítási teljesítményre azért kiváncsi volnék. -
Arius
aktív tag
Oké...azonkívül hogy ez a valami egy táp egyéb infót is adhattak volna :)
-
Meg zajszintet sem közölt a cég, de remélem méltó vetélytársa lesz a Levicom vagy az Enermax cégnek.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest