Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
MM
őstag
Sziasztok!
Nekem a grafitozással az a probléma jött elő, hogy hiába kap a proci 1,85V-ot, mégis, ha komolyabb terhelés van, mondjuk tömörítés, vagy Q3, akkor a fesz. leesik 1,74-re is. (Motherboard monitorral figyeltem)
Azért kezdtem nézni, mert az addig 1000-en tök stabil 750@1000 TB-öm az ECS-ben fagyott (persze csak a nagyobb terhelésnél), pedig a KT7A-ban csak 1014-ig bootolt, az ECS-ben pedig 1038-on is bootolt.
A CPU fesszel együtt a többi is ingadozik, pl I/O 3,02-ig, 5V 4,67-ig is leesik, az Abitnál viszont az 1,87V az sosem ingadozott.
A táp egy 300w-os codegen amúgy, és 2 táppal is próbáltam mindkét alaplapot, természetesen semmit nem változott.
Tehát a kérdés: -D
A grafitozás nem megfelelő, vagy az alaplap? És ha az alaplap, akkor ez másnál is így van, vagy csak én fogtam ki egy rossz példányt?
(rev3-as, és novemberi, szal még garos szerencsére)
Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kompakt vízhűtés
- Lexus, Toyota topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Napelem
- Futás, futópályák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest