Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Semmi értelme. Mint ahogy jórészt az egésznek nincs.
Én személy szerint annak fogom fel, hogy játékos kedvű, unatkozó programozók ''pár nap'' alatt összedobtak valamit (összedobás, mert a sorozatszám valahol 0.0.x körül jár, ami még az alfát sem igen éri el). Ez a valami megmutatja, kis energiával hogyan lehet minimális hardverigényű programot írni, ami így, összességében leköröz minden eddigit.
Igen, tudom, létezik opacity win alá, meg másik program segít ebben, harmadik csinál olyat. De nincs egy cucc, ami elvégezné, ezért az egész csak tákolmány marad.
Ráadásul azok piszok lassúak.
A quake, stb. azért fut átlátszóan a demóban, mert minden ablaknak definiálva van az átlátszósága, és azt demonstrálja, hogy egy opengl alapú felületen tökmindegy, az ablak sima ablak, vagy opengl játék, vagy openglre ültetett xvideo kimenetű video. A lényeg, hogy opengl felett fut mind, akkor pedig minden ablak ugyanazokkal a jellemzőkkel rendelkezik. Ez szintén nincs meg még sehol.
Ja, és mondom ezt úgy, hogy én pedig nem szeretem a desktop csicsákat, mert többnyire lassú hozzá a gépem.
Sipi -
escie
őstag
mi értelme?
persze semmi.
esetleg annyi, hogy a néző azt mondja, ''hmm, nem semmmi...''
ez egy prezentáció, bemutatják mit tud.
ennyi.
ne félj, nem lesz benne a quake 5 EULA-ban, hogy csak a kocka élén, és 30%-os átlátszóság mellet szabad játszani.
(ezt a karótnyelt bandát, nem igaz...)
--
a kockás dolog szerintem is elég jó. főleg olyasmire gondolok, hogy nem-túl-power-júzer éppen most találkozik ilyen többdesktopos rendszerrel, és így talán könnyebb felfognia, hogy több asztal van...
tudod, ilyen vizuális típusokra gondolok. esetleg megint csak az idősebbekre, akiknek nem olyan mindennapos dolog ez...
de lehet, hogy hülyeség, nem tudom, ma ilyen szociálisan érzékeny vagyok.
és itt az egyszeri elfordulásról beszélek(ctrl+alt+jobbra/balra nyíl), nem a szabadon forgatásról(ctrl+alt+drag). ezutóbbi nagyon vagány, de annyira talán nem praktikus...
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Lenovo ThinkPad X390, 13,3" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1
- Lenovo ThinkPad X390, 13,3" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1
- Lenovo ThinkPad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garan
- Lenovo ThinkPad L380, 13,3" FHD IPS, I7-8550 CPU, 8GB DDR4, 512GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest