- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
lehet, picit valoban elbeszelunk
az meg, hogy mire emlekeztetlek, nem veletlen (rad nezve szegyen, hogy nem jottel erre ra mar az elso post elolvasasa utan)
a vistanak csak valami (pre)betajat probalhattad, ami raadasul nem is publikus (nekem egyebkent kinezetre meg mindig a w98se a kiraly, az xp-m is ugy nez ki, es ha lesz ra lehetoseg, a vistam si ugy fog - linux alatt nem tudtam eddig osszehozni, bar annyira nem is probalkoztam)
a vga-listan, amit en lattam (a hirben levo linken) alig par kartya volt felsorolva, gef4-gyel kezdve
kapaszkodast nem kell elkepzelne, mint irtam lattam a videot - nemtom, szamomra valahogy zavaro, hogy ''deformalodik'' az ablak (snap to window, mint celoztam ra, hasznos cucc)
arrol a lehetosegrol pedig, hogy nem kell bekapcsolni, fel sem kell telepiteni, hallani sem akarok, attol meg tobb szazmillio PC lehet elavult a Linuxnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Jövedelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Asztrofotózás
- Synology NAS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest