Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
VladimirR #14 üzenetére
Asszem, jócskán elbeszélünk egymás mellett.
Nem baj... Kicsit a hibbant Linuxosok Windows-topikba szabadulására emlékeztetsz.
A Vistát próbáltam. Illetve most is fut itt valahol. Vagyis próbál futni.Nem láttam benne olyat, amit eddig ne láttam volna - talán csak a fantasztikusan letisztult felület az, ami meglepett. Gyönyörűen néz ki, végre felvettek egy hozzáértő grafikust, aki ikonokat csinált az eddigi borzalmak helyett. Nagyon tetszik.
A VGA-val nem tudom, mi a gond. A compiz recommended kártyáinak sora elég sok (mást nézhettem), s azért van csak, mert ezeken már volt, aki tesztelte, hogy futott.
A kapaszkodást ne úgy képzeld el, hogy körömszakadtan kapaszkodik, és nyúlik, mint egy rágó. Pár pixelnyi mozgásokat végez, inkább a snap to window egy izgő-mozgó változata.
Mivel nem kötelező, nem kell bekapcsolnod. Sőt, ha egyáltalán nem akarsz ilyen csicsát használni, akkor be sem kell töltened a compizt.
Az xgl maga nem ad semmiféle csicsát, az csak a grafkártya 3D-képességeit használja ki a gyors megjelenítés érdekében. (Lévén a modernebb kártyák 3D-teljesítménye jócskán felülmúlja a 2D-t.)
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LED világítás a lakásban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Battlefield 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Újszerű Keychron K6 Mechanikus Billentyűzet
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest