Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Van esélye ezzel chipsettel intel fronton is ''aratni'' a DFI-nek?! Vagy marad AMD fronton a ''tarolás''?!
-
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS
üzenetére
Miért túloznák?! Aszhem tts írt 65k körüli árat erre a lapra...sztem egy alap dfi-ért amiről azt se tudni jóje intel fronton vagy sem sztem joggal sokalja az ember az árát vagy épp kétségeket ébreszt...bennem tuti.
Vagy inkább vesz az ember asust és ott ezen az áron vagy kevesebbért egy gazdagon felszerelt lapot kap...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Akkó egyél vazzze! [link]

Amíg ez a ''fapados'' DFI 70k környékén lesz, akkor a lanparty hogyé lesz?! Abit meg kijön a fent linkelt AW9D-vel amiről egyenlőre biztos, hogy Conroe ready lesz...AW8D csak lehet...
Nem hinném ezen az áron lesz...45-50-ből sztem már megvehető lesz...
Jahh ez nem nf4 amihez sztem brutál chipsethűtés kell, de lehet tévedek...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem hinném ezen az áron lesz...45-50-ből sztem már megvehető lesz...