- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazság szerint olyan cuccot akarok venni ami nem elavult amikor megveszem, illetve kitart egy jó barabig. Most egy 3800+-os 939-es x2esem van 500Mhz-es ramokkal, amiután megvettemm rá fél évvel ''nyugdijjazták'' a foglalatot és a memóriát is. Azért ez nem esett jól, és most szeretnék valami tartósabb platformot (igaz én vettem az életciklus végén).
-
Miért lenne lényegtelen? De mindig akkor cserélik le a DDRx szériát, amikor már kezd jó lenni. DDR1 leált 400-nál, aztán jöttek az alacson késleltetésű ramok, meg a 500-600 Mhz-esek. Most DDR2-nél elérte a 800-ast (tudom, hogy a JEDECnél megy a lobbi a 1066-osért), de már váltani akarják DDR3-ra pedig már elég szép időzítéseket produkálnak 800-on. Alapvetően nem látom különösebb értelmét a DDR2 mostani lecserélésén, ráadásul drága a DDR3.
Igazából azért ugranám ki én személy szerint a ddr2-t mert kb 1,5 2 éve lesz/van/volt az életciklusa (számomra legalábbis).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest