Aktív témák
-
simi
csendes tag
valahol lattam egy penti3 ddr kontra sdram cikket. eleg kiabrandito volt a via pro266, alig alig volt jobb mint a sima pc133 a via 133A bios-os memory hackekkel
-
Na bocsánat úgy látom a probléma nem azzal volt hogy rossz lenne valami... az lehetet a gáz hogy ISA Server mögött voltam és valamiért nem láttam a lap frissülését... ehhh... :((
-
:(( Igazad van :((.
Majd ha olyan nagyok és fényesek leszünk, mint az Anandtech, akkor biztos az AMD is szóbaáll velünk :(.
Most már 2x toltak ki velem, mert mondanom sem kell, hogy a MAthlon fejlesztésekor sem voltak képesek egy BIOS Writers' Guide-ot adni, még NDA alatt sem.. Doksik szempontjából még az Intel is jobb. Sokkal. -
Celtic
tag
És lesz a 266-os Athlonomhoz is?
(... és hol az Athlonom...) -
Innen megy a hozzászólás?
-
Az elöző üzenetem miért nem jelent meg??? A szerver szerint online vagyok...
ehh... -
Azért nem rossz ez a ház elejére kivezetett USB... :)) Nem rossz az amikor az embernek nem kell az IBM Memory Key miatt az asztal alatt bujkálnia... :)) Most már vásárlásnál ez is szempont lesz nálam.
-
Adi
senior tag
Meg mi van, ha olyan zajos, mint egy Sandblaster? :D
-
keopsz
HÁZIGAZDA
vazza! nem semmi.. :)
de milyen chip pengeti ki ezt az ac3-at?
kár, h még korántsem biztos, h lesz magyar ára.. :(
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest