Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
Aktív témák
-
Vaktyuukk
csendes tag
Polika, ennyire nem lehetsz elnyomott..:) visszaterve a kartyara, muszaki beallitottsagu vagyok kocsik, kutyuk minden menniysegben, bar a szamitogep kivul, belul csak mostanaban kezdett el erdekelni es laikus szemmel ugy ereztem nekem ez kell:) Remelem, hogy 100ban meglesz igeret van ra.....
-
polika
senior tag
készül már nforce4, via k8t890 és a sis is az a64 pcie-s kártyákkal szóval itt nem csak a videokaresz gyártók a ludasok hanem egyszerűen az ipar próbálja bevezetni az új szabványt mint ahogy volt ISA, PCI, AGP..most majd egyéges lesz minden nem lesz két féle protokol, hanem csak pcie 1x, 2x, 16x stb ez végül is tök jó remélhetőleg hosszú távon ez aztjelenti hogy nem lesz northbridge/southbridge hanem csak egy nagy chip ami kezeli pcie, sata, hálókaresz, 5.1 hang legalábbis egy a64-es rencerben ahol a memória vezérlés hálistennek már a prociban vannak és akkor lesznek ócsó deszkák ha minden igaz
-
Loretto
veterán
többet fox tudni róla ha majd ott jársz kanadában a cégnél.addig meg ''sajnos ez van ezt kell szeretni'' szindróma marad.
amugy ugyérzem sokat fognak érni azok a 478-as(915) lapok ami pci-e-sek lesznek(csak ne ddr2-vel).minden nekik dolgozik, de föleg a karigyártók.
[Szerkesztve] -
polika
senior tag
azt még megértem hogy férfiszemmel egy ilyen kártya miért szép, de te miért találod ezt szépnek? vagy ha akarod úgy kérdem hogy te mire lősz ezzel? mnapság már unnéz ki hogy nekünk szegény férfiaknak az ''előjogaink'' egyre csak nyirbálódnak, azthittem volna hogy még mindig a férfiak privilégiuma hogy összevissza lövöldözzenek doom-ba és iszonyún széjjel henteljék haverjaikat ha úgy adódik, de hol vannak már azok az idők, mos már akár egy jöttment vaktyúk is agyonlövöldözheti a remegő kis testünket... :(
-
rudi
nagyúr
Hát ezen csak széttárni tudom a kezemet vagy vakargatni a fejelemet... Hát ezek a kanadaiak ennyire az OEM gyártók seggét nyalják?! X300, X600 és most X600 AIW. Lehet, hogy csak én nem látom mennyire jó és elterjedt ez a PCI express...?
-
t-shirt
veterán
miért pont az X600 :F
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Gigabyte rx6700 xt 12G Gaming OC - 6 hó garancia
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X Videokártya
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest