- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
hogy ismerem meg a hibás szériát???????
-
Deathcourier
aktív tag
Hát tényleg gáz az Asustól mert, ez már eleve valmiylen garancia(márka),de elhallgathatták volna az ügyet ami még gázabb lett volna!
-
-Devil-
aktív tag
Nemtom. Nekem tetszenek ezek a deszkák. Nekem egy A7V133 van, a húgomnak egy CUSL2-C, mindkettő tökéletesen működik. 2 ismerősömnek van A7N8X, és kettőnek A7N8X-X. Egyikkel sincs gond. Régebben szerettem az Abit-ot, de újabban rengeteget csalódtam bennük. 2 BH7-es gyulladt meg egymás után, egy IS7-es nem akarta bevenni a Samsung floppy-kat, egy MSI-ben ugyanaz a meghajtó ugyanazzal a kábellel tökéletesen ment. Meg egy KT7A-val szívtam de alaposan. Véletlenszerű fagyások, nem indul, nem megy fel az XP stb. Az alkatrészeket külön külön leteszteltem, mind jó volt, úgyhogy kizárólagos alapon az alaplap a bűnös. Ellenpélda viszont az a KG7-es, meg egy haveromnak van még egy régebbi, asszem BH6-os. Eszméletlen jó lap, a mai napig hibátlanul működik. Őszintén bevallom most nem mernék megkockáztatni egy Abit lapot.
Egyébként lehet, hogy kifogtál egy hibás darabot. Más pl. 3 NF7-est vitt vissza. Egy volt osztálytársam K6-2-es Gigabyte lapján meg kigyulladt valami az elem környékén. A vicc az, hogy 10 centis lánggal égett, de a gép eközben még mindíg működött! :DD Szóval semmi se tökéletes, van úgy, hogy az ember ''belenyúl''. -
-Devil-
aktív tag
Előfordul az ilyesmi jobb családokban is. :D (halál komolyan!)
-
anulu
félisten
-
burgatshow
veterán
Ja meg van egy ASUS V6600 - Deluxe karim is annak sincs semmi baja a tudásán kívül.
-
AS/400
csendes tag
Ha jól emlékszem, az Abitnak már volt ilyen jellegű problémája az elmúlt 2 évben. Vagy rosszul emlékszem, és az Asusnak volt. De volt már kondiproblémára precedens, az biztos.
-
.rewerse.
tag
heh.. de legalabb szolnak es cserelik.. :)
ha jol sejtem ez az elso ilyen esetuk.. -
gericooper
aktív tag
sajna engem nem érint. :)
-
csudri
őstag
Azért egy Asus szintű gyártótól ez elég nagy blama!
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)