Keresés

Aktív témák

• -Devil-

aktív tag

válasz anulu #12 üzenetére

Nemtom. Nekem tetszenek ezek a deszkák. Nekem egy A7V133 van, a húgomnak egy CUSL2-C, mindkettő tökéletesen működik. 2 ismerősömnek van A7N8X, és kettőnek A7N8X-X. Egyikkel sincs gond. Régebben szerettem az Abit-ot, de újabban rengeteget csalódtam bennük. 2 BH7-es gyulladt meg egymás után, egy IS7-es nem akarta bevenni a Samsung floppy-kat, egy MSI-ben ugyanaz a meghajtó ugyanazzal a kábellel tökéletesen ment. Meg egy KT7A-val szívtam de alaposan. Véletlenszerű fagyások, nem indul, nem megy fel az XP stb. Az alkatrészeket külön külön leteszteltem, mind jó volt, úgyhogy kizárólagos alapon az alaplap a bűnös. Ellenpélda viszont az a KG7-es, meg egy haveromnak van még egy régebbi, asszem BH6-os. Eszméletlen jó lap, a mai napig hibátlanul működik. Őszintén bevallom most nem mernék megkockáztatni egy Abit lapot.

Egyébként lehet, hogy kifogtál egy hibás darabot. Más pl. 3 NF7-est vitt vissza. Egy volt osztálytársam K6-2-es Gigabyte lapján meg kigyulladt valami az elem környékén. A vicc az, hogy 10 centis lánggal égett, de a gép eközben még mindíg működött! :DD Szóval semmi se tökéletes, van úgy, hogy az ember ''belenyúl''.

Aktív témák