Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Bundi^
őstag
a 9250 egy nagyon jo kis kártya szerintem...mutass még 1 karit amit 10K alatt meg lehet kapni és ilyen jo teljesítménye van..no mind1

as-rock ot nem vennék, mertmert nem a teljesítményre gyúrnak, de ár/teljesítményben nagyon jo...akiknek nem a hardcore gém és a tuning a fontos hanem a tárczája annak tökéletes választás sztem
hogy on is legyek..ahogy utánanéztem az intel tényleg el fog húzni, mert még az M2 is 90nm lesz ergo 65nm csak vmikor év végén..DDR III csak 2008ban 45nm en (ha egyáltalán váltanak, bár lehet az egész eltolódik 2009re és szipi szopi
nem szeretem az intel -t, de ebben az első félévben nagyon el fog húzni:S
M2 se lesz nagy durranás...szóval lehet, hogy ebben az évben nagyot fog kaszálni az intel ha az AMD így folytatja..minden procijának az ára az egekben..fejlesztésekkel lemaradva..újdonság nuku:S
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest