- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Most ezen mit nem lehet érteni? Benne van a tanulmányban, hogy mely országcsoportokban és mekkora nagyságú mintát vettek. Magától értetődő, hogy véletlen mintáról van szó. Vagy azt gondolod, hogy fogtak 1 millió embert, akikről tudták, hogy milyen márkákat ismernek, és így meghamisították az eredményeket?
A cikk szerint a gazdasági teljesítményt is figyelembe vették a rangsoroláskor. Ezt is kedvük szerint átírták? -
ftc
nagyúr
válasz
Apollo17hu #4 üzenetére
nem tudom ezen cégek feléről nem is hallottam...
és érdekes számítás az alap...bár ez ugyanolyan mint a többi statisztika....lehet ha megkérdeznek másik 1 milla embert más jön ki -
FTeR
addikt
a wal-mart van usán kívül is? ott gondolom mincs ember, aki nem ismerné. ez lehet a china-mobileal is.
a google már fogalommá vált. ugyanaz lett vele, mint az Adobe® Photoshop® Elemetns termékkel. és kb úgyanúgy is léptek fel ellene.
[Szerkesztve] -
Apollo17hu
őstag
Azokban a fejlett országokban, amelyek piacai meghatározó szerepet játszanak a világ-GDP kialakításában, valamint azokban, melyek piacainak növekvő részesedése várható a jövőben a világ-GDPből (Brazília, Oroszország, India, Kína).
Ha érdekel a téma, itt a bővebb tanulmány. [link] -
ftc
nagyúr
A rangsort a cégek gazdasági teljesítménye és a vásárlók körében világszerte végzett márkaismertségi kutatások alapján állítják fel. Az idén több mint 39 000 brandről több mint egymillió embert kérdeztek meg.
De hol?
Európában tuti más jön ki...
USA-ban is
Afrikában is
Ázsia-sztem ez oda értendő -
sekli
addikt
Hat ez erdekes, a listat vegigolvasva talaltam egy ket nagyon meglepo dolgot..., IKEA-t pl sokkal elobb vartam, egy csomo cegrol meg eszembe se jutott volna, hogy ilyen elokelo helyen van...
Új hozzászólás Aktív témák
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Óra topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest