- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemma
addikt
Ez az írás most így mire fel?

-
celeron
senior tag
Nem kötekszem csak úgy mondom.. itt nem tudom hol látsz ilyet kedves joghurt, hogy én nagy hazafinak tartanám magam. Nem is ez a téma akkor nem értem hogy te miért kötekedsz, vagy ha ez annyira szúrja a szemed akkor hagyd figyelmen kívül. Magyarból mindig hadilábon álltam nézd el nekem.
De tényleg peace
-
-
DArchAngel
tag
"Bal sors akit régen tép,
Hozz rá víg esztendőt"Segíts magadon, s az Isten is megsegít. Apám mindig ezt mondogatja. Szerintem lassan jó lenne besegíteni az öreg kaporszakállúnak...
Isten áldja a magyart!
-
celeron
senior tag
Nálunk tegnap volt az iskolában megemlékezés Március 15.-ikéről. Ez még rendben is van. A végén amikor berakták a szózatot, HÁt az valami borzalmas volt. Nem is tudom melyik zenekar énekli de a hangszerelés is nagyon rossz..
És ami a pláne, hoyg szépen csendben végigáltuk a műsort, és ebben a szózatban közben zenei aláfestéssel mondják végig a szózatot.. azt mind végigállni, és még énekelni sem lehet. Hát mondhatom hogy aki ezt összeállította azzal hallgattatnám egy hétig..
-
VW_Beetle
tag
Jaja és ezt az ünnepet ne rontsuk el
KOKÁRDÁT FEL! -
Éljen a Magyar Szabadság, éljen a Haza!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Skullcandy Crusher Anc 2
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, alig használt példány
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- Eladó Nintendo Switch 2
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / B550M / 16GB RAM / 1TB SSD / 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest