Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [Hieronymus:] Das System Orbán (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1) bkercso


bkercso
nagyúr

Jé, itt lehet kommentelni?

A kérdés költői, mert nincs, hiszen egy vicc a fickó. Megkapja az elégedetlenek szavazatát (valszeg az enyémet is), de nem megy vele sokra szerintem.

[ Szerkesztve ]

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#2) 8th


8th
addikt

Politika topik. Zárható.

(#3) Samus válasza bkercso (#1) üzenetére


Samus
addikt

Én nem mondanám viccnek. A "Das System" csinált belőle azt, félmondatokat kiszedve minden beszédéből, így belőled is bohócot lehet csinálni.

Egy vidéki kisvárosban lakom, közel a megyeszékhelyhez, és múlt hét végén volt ellenzéki "nyílt nap", megjelent Dobrev Klára, és az összefogás helyi jelöltje. Nem mentem volna el, csak épp a játszótér melletti téren volt. Meglepett, amit láttam (amit hallottam, az nem, nagyon összeszedetten beszél a hölgy egyébként, és teljesen azt mondta, amit gondoltam).
Szóval. Körülbelül 100 ember lehetett kint (meg két rendőr úgy 200 méterre, szerintem csak dísznek). Ha 10 fiatalt láttam, akkor sokat mondok. Az átlag a nyugdíj előtt álló, 55-60 körüli csoport alkotta, úgy felét a létszámnak, a másik pedig a 45-50 közötti csoport volt. Engem ez azért lepett meg, mert tudjuk, hogy minek nevezik a baloldalt, ezek az emberek viszont abban a rendszerben nőttek fel, megélték a "rendszerváltást", és mégis ők voltak ott.

Én őszintén szólva örültem volna, ha "Karigeri" lesz a közös jelölt, nekem szimpi a tag, fiatalnak, lendületesnek tűnik.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#4) Fred23


Fred23
nagyúr

Fura, hogy ez még nyitva van. Vajon meddig marad így? :D

Szerintem oviék be fogják húzni megint, de 2/3 nélkül, szűken. Ezért is lepett meg a Medián által közölt várható 128-71 a csúti kisputyin javára. Szerintem ezt most a Medián is benézte, az ellenzék ennyire nem fog kikapni.

Kéne egy választási kalaptipp játék! :)

Samus: Így vagyok vele én is, mindenképpen megszívjuk. De apró öröm, ha legalább a 2/3-uk megy a levesbe.

[ Szerkesztve ]

(#5) Samus válasza Fred23 (#4) üzenetére


Samus
addikt

Én már első körben annak is örülnék, ha nem lenne tejhatalom, megszívjuk így is, úgy is. Nem csak az "elégedetlenkedők", mindenki, kollektíve...

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#6) proci985


proci985
MODERÁTOR

[link] Politika topik itt, ezt zártam.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [Hieronymus:] Das System Orbán (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.