- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
Tikakukac #80 üzenetére
Te érted a magyart?
"Igen minden topikot telespammelek " olvasd el a #80 hsz utáni hszeket.
"Amerikában tuti vevők rá a népek." Biztos
"Szerintem a hasonlat elég merész, 2 nap alatt megtanultam az alapokat autószerelő sulinak a koleszában vagyok és hidd el 6 év alatt tanulnak meg csak pár "alap" dolgot."
Ugyan, számítogép elé mindenkinek van ideje leülni és megtanulgatni a használatát. Forumuzni meg stb. Esetleg hobbiból terminálozgatni."Nem kell együtt élni élni vele ez csak egy OS nem feleség vagy anyós"
Akkor miért kell mindenkinek nekiállni oltogatni ha valaki ms-t használ?Amugy tök lényegtelen mert engem nem érdekel. Te linuxal alszol, én meg windowst használok. Csak unalmas. Ennyi erővel mehetnél segíteni a linuxos topicba, ha ennyire érint a téma.
-
Fooler89
őstag
válasz
Tikakukac #75 üzenetére
Te üzől háborut!
Minden egyes topikban jöttök ezzel az oltári nagy linux érzéssel. Ha tetszik használd. A linux az ati kártyákal se küzd meg egyszerűen. Valljuk be, hogy nem kevés van. De ha a kínai egered nem megy win-en az már felhábórító?Én windowst használok. Na és? Magamtól leülök. Mert értelmetlenül írogatjuk le, hogy melyik a jobb.
Hidd el, sok ember visszaviszi a gépet feltetteti a windows és el van vele.
De hát ezt a linux felfogás(vallás) nem engedi. Használjon ő is linuxot. Mert püüjj. De ennyi erővel végülis mindenki tanuljon meg autót építeni aki akar egy autót, nem?
Fizetett a windowsért, jár is érte elég szolgáltatás és kész. Ennyi a történet. Mindenki áttérhetne linuxra de nem teszik. Együtt kell vele élni. -
Fooler89
őstag
"Ez ellen szól azonban a Windows uralkodó szerepe a netbookok között is, mely annak köszöhető, hogy a világcég Microsoft a Windows név alatt nem egy szoftvert vagy szoftvercsomagot dob piacra, hanem valójában egy komplett gazdasági-technológiai környezetet, melyet a felhasználók már megszoktak, illetve számtalan olyan előnyt tudnak kínálni, amit a konkurensek nem."
Meg lett fogalmazva a lényeg. Az hiányzik a linuxból ami ki lett emelve. Jobb ha pár elvakult linuxos ezt észreveszi.
Azt, hogy utáljátok az ms-t, meg dolgozátok fel magatokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest