- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"mikor témázni akartam és olyan szinten kúrtam szét, hogy újra kellett telepítenem.">hát ebből csak az látszik, hogy a legalapabb nem-window$ dolgokkal sem vagy tisztában. nem kell újratelepíteni, csak már annyira a génjeitekbe épült mint "általános gyógymód, hogy más eszetekbe sem jut.
(#42) floatr
de XP reinstall, nem ám kevesebb!(#43) Shad0w:
veszel egy gépet, felrakod rá az XP-t (vagy már fent van). fel kell ahhoz rakni valamit, hogy bármilyen filmet, flashvideót megnézz, bármilyen zenét meghallgass? -
doc
nagyúr
ha temak telepitesevel hazavagtad, akkor ott valamit irtozatosan elszurtal. sima userkent gyakorlatilag lehetetlen hasznalhatatlan allapotba hozni a gepet, a leheto legrosszabb eset az, hogy a sajat felhasznalodat lehetetlenited el, de ezen meg igen konnyu segiteni
az "ujra kellett telepitenem" meg tipikus windowsos hozzaallas: "nem mukodik? rakjuk ujra!" Linux alatt a problemamegoldas a helyes utaz meg amit mondasz, hogy csak ket disztrib letezik, amibol az egyiket csak Gnome-mal, a masikat csak KDE-vel lehet hasznalni, elkepeszto szintu hozza nem ertesrol tanuskodik. ez persze nem feltetlenul baj, nyilvan nem mindenki pingvinnel a seggeben szuletett, de ha ennyire nem tudod hogy mirol beszelsz, akkor ne okoskodj es fikazz, inkabb kerdezz!
a videolejatszas meg az egyik utolso csepp volt a poharban, ami miatt vegleg szamuztem a windowst a geprol, baromira meguntam hogy folyton codeceket kell telepitenem, aztan egy ido utan ha felraktam azt, amivel meg tudtam nezni a filmet amit akartam, a masikat nem tudtam nezni tobbet
miota Linuxozom (kb. 6-7 eve), SOHA nem volt ilyesmivel gondom, lenyegeben nem is talalkozom a codec fogalmaval, egyszeruen utok egy entert a filmen es nezem, akarmilyen codeckel, akarmilyen containerben van, ennyi
-
negyedes
addikt
A másik nagy disztribúció a debian, de az a KDE miatt nem használható, mert nagyon lefogja a kis gépet. Ha egyáltalán feltelepül a debian egy netbookra (még nem próbáltam).
Miota kde az alap debiannal? Ha neked csak ket distro van......
Az elozohoz: a sajat esetemet mondtam , bar lassan a netbookos karik jobbak mint az enyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest