Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xakta
tag
Respect !
[ Szerkesztve ]
-
HyP3b0y
senior tag
Végigolvastam, nagyon szórakoztató és informatív volt számomra, köszönöm!
Ahogy bacsis mondta, az év logout írása esélyes!"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat még egyszer!
Igen, volt a cikkben munka bőven, de elsősorban a magam szórakoztatására csináltam. Ha másoknak is tetszik, az csak jó
-
-
Puma K
nagyúr
Hatalmas nagy drakuláció! Nagyon jó írás!
Mint ahogy már írták előttem GTX 480 gyűjteménybe --->
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
-
-
Taky
senior tag
Ez több mint hasznos és élvezetes olvasmány!!
köszönjük!)"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
-
[MGC]Hege
tag
Ez igen! Nem kis időbe kerülhetett ezt végigtesztelni. Köszönjük minden olvasó nevében! Gratulálok még egyszer!!!
06-hetven/411-2265
-
Mr.Csizmás
titán
20 oldal, azta.
kiteszem fb-re, otthon nasi/sör mellett elolvasom. (mehetek már haza főnök?)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
törölt tag
Az idei év írása! Hatalmas Gratula!
-
Jó bemutató! Szépen látszik a VGA ipar fejlődése, és a régi kártyák között is volt, amit nem ismertem (bár Riva128-am volt egyszer, TNT meg már több is ).
Mutogatni való hater díszpinty
-
gbal65
aktív tag
Vazz ledérjó az írás!
Bocsánat, cikk[ Szerkesztve ]
iPod Touch 6. gen., 10.2 <<>>DIY 2x50W Bipolar Transistor AMP w. Infinity Alpha 5 speakers
-
ViiiiktorOC
senior tag
Kiváló irás!!!
Szép gyűjtemény is egyben!
Nagy meló lehetett.
AMD részről is jöhetne egy ilyenLamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
plömplöm
őstag
hű, a diamond edge... volt nekem olyanom, most próbálom előkeríteni, az én emlékeimben nem úgy szerepel, hogy pótmazzagok lettek volna rajta... és a hozzá adott két játék az akkori színvonalhoz képest egész jó volt ám!
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
BeLucZ
addikt
Pazar gyűjtemény!
Színvonalas cikk, már régóta vártam egy ilyen érdekes, történeti áttekintést is tartalmazó vga cikkre !
A teszteknél én egy kissé izzasztóbb, vga limitre operáló játékokat választottam volna amik manapság divatosabbak, ott jobban kijöttek volna a erőfölényt megfelelő mértékben reprezentáló eredmények!
A Call of Juarez DX10 Benchmarkja nagyszerű példa erre, kicsit én is megdöbbentem hogy a GTX 480 ennyire porba aláz mindent, de ott tényleg szín tisztán kijön a nyers erőkülönbség( de hogy 4szer gyorsabb legyen a 8800 Ultránál ez engem is meglepett ) -
ncc1701
veterán
Ez egy nagyon jó cikk lett. Annyira örülök, hogy a GF2 GTS-el kiszálltam az egész gamer mókuskerékből. Életem legdrágább kártyája volt, használtan vettem 50-ért, ma már a felét sem adnám VGA-ra.
A cikkírónak üzenem: Kontakt WL című spray-el simán le lehet mosni az ezüst pasztás förmedvényeket.
-
EkSYS
senior tag
Remek cikk!
Ilyen pl. bekerülhetne a wikipédiába is.
Aki átélte az elmúlt 15 év számítástechnikáját és tudja milen volt anno az S3 Virge a Diamond, a Spea, az ET6000 majd a Riva uralom stb. az tudja hogy ez milyen jó kis időutazós sztori.
Köszönet érte!
(GUS eladó nincs valakinek?)Eki - az eredeti
-
Zerdal
tag
Gratulálok az íráshoz. Egy két szériához nekem is volt szerencsém.
Régi szép idők.
Bár jelenleg is egy G92 -es 8800GT 1GB OC van a gépemben. Még most is tökéletesen ellátja a feladatát.
Még egyszer Grat a cikkhez és a gyűjteményhez is."Bízz Istenben és tartsd szárazon a puskaport!" Oliver Cromwell || PSN ID: Zer0DMG83
-
őstag
köszönjük a cikket
szép gyűjteményVGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
redbull86
aktív tag
Detto én is gratulálni tudok neked a cikkhez!!
Büszke is lehetel arra a gyüjteményre,.. ÉN is az lennék! )
Nekem sem volt sajna pénzem a csúcskártyákra,..de 1-2 jobbacska néha nekem is volt,..
Riva TNT2 32MB, Ti4200 stb,.. Most egy régebbi csúcs közé tartozó val legalább most elég ez is,. MSI X1950Pro
Bár az álmom,. egy 8800Ultra,. ahogy le is van irva,.. még manapság is elég mindenre! És még elég is lesz sokáig,..
Nagyon oda tették )UPP! mégegyszer ! )
[ Szerkesztve ]
Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
nonoka74
tag
nagyon jó cikk,teszt,gyűjtemény!köszönöm
-
albert8
veterán
NAgyon jó cikk lett
kösönöm
bár én nem tartanám őket ott
vagy rosszak?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Apone33
őstag
Grat, a szép gyűjteményért és a nagyon jó íráshoz. Respect.
Play Hard!!!
-
Sundesz
őstag
Nagyon jó és élvezetes "kis" írás lett, nagy gratula! Olvasás közben nosztalgiáztam egy kicsit, jó pár kártyám volt ezekből a szériákból: TNT2, GF2 MX, GF4 Ti, 7800 GT, 7600 GT.
Hörcsög Powa'
-
Janika!2
aktív tag
Nemrég gondolkodtam ezen hogy csinálni kéne valakinek egy ilyen generációkat összehasonlító tesztet erre nem megkaptam Köszönöm szépen és gratulálok a gyűjteményhez és a teszthez is!
[ Szerkesztve ]
-
P.O.W.
tag
Remek cikk és a gyűjtemény is szemrevaló. Minden elismerésem.
MSI MAG B550 TOMAHAWK, AMD RYZEN 5 5600X ,XFX RX 6700 XT 12GB, 4x8GB Kingston Renegade 3600Mhz DDR4, Corsair RM750 ,Noctua NH-U12S, Aerocool Aero One Eclipse RGB, AOC C32G2ZE 240Hz, Razer Deathadder Essential, Genesis Thor 300 TKL
-
nagyúr
Szerintem ez annyira igényes írás, hogy akár a PH címlapjára is mehetne! Gratulálok hozzá!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
hoffman_
nagyúr
Nagyon színvonalas volt ez az írás, köszönöm, hogy megcsináltad Nem kis munkád lehetett benne. A G80-as széria kártyái nekem is örök kedvenceim
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
joysefke
veterán
-
fanti
addikt
Hááááát, nekem rendkívülien tetszett az írásod!
Nosztalgikus, informatív, közérthető és számomra nagyon kedves alanyokról szól!
Köszönöm hogy vetted a fáradtságot a megalkotásához, több ízben végig fogom olvasni a jövőben ha egy kis színvonalas kikapcsolódásra vágyom egy kis nosztalgiázással egybekötve!
-
HaZsolt
őstag
Gratula a gyűjteményhez és a teszthez is !
A fogyasztás grafikon jól tükröz mindent -
LeslieG Jr.
őstag
Eszméletlen lett az írás. Le a kalappal elötted és minden tiszteletem a tiéd, hogy ezt ilyen formán elénk tártad. Nosztalgikus élményekeket okozott számomra.
Hajdan én egy Diamond Viper 330 (Riva 128) kezdtem a 3D-s korszakomat annó. Az volt az első Nvidia kártyám. A Tseng 6000 után.(ő még nem tudott 3D-t.)
[ Szerkesztve ]
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Dany007
veterán
Brutál komoly teszt!
Nem is igazán tudok mit mondani, de egy gratulációt mindenképpen muszáj!
Jó volt látni és olvasni az összehasonlításokat. Érdekes így visszatekintve. -
Janika!2
aktív tag
Jaj de szépek gratulálok hozzájuk!
-
csaabz
őstag
Komoly írás és fantasztikus gyűjtemény!
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
tag
KURVA JÓ LETT. GRAT!
-
-
válasz szőröscica #50 üzenetére
6800-asból 512 MB-os Ultrát lett volna jó szerezni, de az szinte beszerezhetetlen... persze ha horogra akad egy, örömmel fogadom majd
-
Jocy
aktív tag
Le a kalappal a cikk előtt,részletes és nagyon összeszedett írás,az egyik legjobb amit itt olvastam!A gyűjteményedhez pedig gratula!!!
-
Gude
senior tag
CSatlakozom a 8800 ultra fanokhoz ,a mai napig abszolut kedvenc.Sajnos az enyém is megadta magát anno.....Viszont ha jól emlékszem az első vga a gépembe egy riva tnt 2 volt.Gratula az íráshoz és a vga gyűjteményedhez!!!!
[ Szerkesztve ]
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
KMT
addikt
Kemény, hogy az NV1 átviteli sebessége egy mostani HDD-jével vetekszik.
Viszont:
"ide azomban nem hálókábelt kell dugni,"[ Szerkesztve ]
-
ROLI22
csendes tag
gratula hozzá, hasonló cikket szívesen olvasnék ATI kártyákról is
-
kpal
nagyúr
Ez szuper lett a kredenceim is közte vannak igaz most is NV-t hajtok a 285 Matrix
De az etalon kedvenc a 8800ultra .#46) syC:hova kell ezektől erősebb
[ Szerkesztve ]
-
mickemoto
őstag
muszáj voltam az ebédemet a gép előtt elfogyasztani , gratulálok a gyűjteményhez,az írás pedig nagyon tetszett
-
szőröscica
addikt
Hello!
Nem semmi teszt!
Az én szívemhez is közel áll az Asus Ti4600-asa, volt nekem is, bődületes tuningpotenciállal rendelkezett. Imádtam.
A másik nagy kedvencem a 6800-as széria, abból csak egy 6800GT-m volt. 6800 Ultra Extreme-et nem is próbáltál szerezni? Az volt az igazán ritka dolog, szerintem nálunk nem is árulták őket, de ha jól emlékszem, az Ultra 400mhz-es órajelei helyett 450-en futottak gyárilag.Illetve az FX szériával is szimpatizálok, de nekem az Fx5800 Ultra tetszik abból igazán, bármekkora bukás is volt, nekem nagyon kellene egy.
Az újabb kártyák már nem érdekelnek különösebben.
Gratula a gyűjteményhez! -
rep3at
őstag
Sajnos még nem jutottam a végére, de amennyit elolvastam belőle az nagyon tetszett, nagyon jól megszerkesztett és összeszedett cikk, csak gratulálni tudok (természetesen a gyűjteményedhez is)!
Forward thinking. كرر
-
Vigilante
őstag
Nagyon fasza kis írás, minden elismerésem és nagyon szép nvidia gyüjtemény, ezt beküldhetnéd lefordítva az Nvidia-nak is, sztem tuti értékelnék! Nekem is volt anno 9800 GX2 majd GTX 295 később GTX 285 SLI most meg GTX 470 SLI! Nekem csak az NVIDIA lehet a favorit és a minimum 2 GPU-s megoldás! Kövi kari egy GTX 590 lesz kötelezően, a 4es széria végén meg is ilyedtem, hogy az NVIDIA letett volna a 2 GPU-s karik gyártásáról!
[ Szerkesztve ]
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
syC
addikt
Én gtx280 párti vagyok. Kicsit nehéz, kicsit sokat eszik, de ár/érték arányban jelenleg is bőven megállja a helyét. Az 5.-et nyúzom éppen
•
-
csucsbicep
nagyúr
FX5800-as videó nem gyenge.
-
NSiS
tag
Grat a teszthez meg az egész gyűjteményhez! És ahogy előttem is írták, tényleg lehetett egy kicsit nosztalgiázni. Van itthon egy Ti 4800 SE (Leadtek) az egyik gépben, de pl. nem tudtam hogy ez a 4400 8x-os AGP-vel.
-
shaft72
tag
El se tudom képzelni, mennyi munka van az írás mögött, és külön dícséretet érdemel az első képen található vitrin, látszik, hogy még a kártyák tárolására is gondot fordítottál! Le a kalappal!
-
westcoastog
veterán
8800 ultra és gtx az etalon nálam, haverral mennyit csorgott a nyálunk utánuk.
gtx480 gyűjteménybe?
Grat hozzájuk. -
Akos96
senior tag
Nagyon jó cikk.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Z86
őstag
Le a kalappal! Párját ritkítóan részletes cikk.
-
KG.
tag
válasz Plazmacucci #35 üzenetére
Ha jóltévedek ő egy FX 5800-as GDDR2-es radiátor!
[ Szerkesztve ]
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!
-
KG.
tag
Még nem olvastam végig az írásod, de az az első kép valami gyönyörű, nagyon irigyellek a vitrined tartalma miatt!
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!
-
LackoMester
addikt
Szép kis gyűjtemény, kitűnő írás, hatalmas grat., talán az egyik legjobb írás ( mindenképpen TOP 10-es ) amit a Logout-on olvastam a témában. Elismerésem.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
félisten
Erre valaki még emlékszik? OMG
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
BiP
nagyúr
Minden elismerésem.
Magáért a gyűjtésért (pedig az előző 3dfx gyűjtemény sem volt semmi)is, főleg, hogy ezek a csúcskártyák tartják a legjobban az árukat.
No meg a tálalásért is. Nagyon összeszedett, átfogó cikk.Nosztalgiázásnak sem rossz, az összehasonlító teszt pedig mindent visz.
-
Vincent_
aktív tag
Mint igazi videokártya-addikt (az elmúlt bő 10 év alatt a Voodoo 3-tól indulva szinte minden szériából járt nálam legalább 1-1 darab, Ati és Nvidia frontról is) csak gratulálni tudok mind a gyűjteményhez, valamint a téma igényes összefoglalásához.
1 szó, mint száz: grat!
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
csucsbicep
nagyúr
Szép munka. Számtech könyvekbe vele!
-
Jhonny06
veterán
Nem semmi, hogy ezeket így összegyűjtötted.
-
Boxi88
őstag
Ez valami fantasztikus írás volt! Lenyűgözően sikerült!
-
DroneZ
aktív tag
Az igen, nem kis idő lehetett összehozni. Szép hosszú, igényes és tartalmas teszt lett. Gratula hozzá
Nekem ezek közül 88ultra volt, gx2, de gtx-ből sajnos már csak 285-re futotta Viszont még a 88ultra máig szolgálatot teljesít a kisebb gépben, amin csak photoshop, meg after effects megy szinte.
-
D_r_u
tag
Hatalmas gratula a gyűjteményedhez és a cikkhez is! Öröm volt olvasni.
-
Jofi81
őstag
Gratulálok, szép munka!
-
Straw
senior tag
Hatalmas írás, öröm volt olvasni, gratula és óriási
[ Szerkesztve ]
42
-
Nordic
Közösségépítő
Hatalmas írás! Gyönyörű gyűjteményed van .
-
mephi666
nagyúr
uhh, emlékszem hogy egyik megszállott ismerősünknek bő 10 éve már 32megás tnt2 ultrája volt meg 256mbyte rendszermemóriája, amikor mi még voodoo1-gyel meg 32/64mega rendszermemóriával "bohóckodtunk" p1-en (gyakran jártunk hozzá, állat potyogtatni)
nagyon jó írás most csak átfutottam, de vissza fogok találni és akkor rendesen végigolvasom... pillanatok alatt elkapott a nosztalgiahangulat
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
dangerzone
addikt
Jó lett nagyon. Gratula
-
Winne
nagyúr
Hihetetlen színvonalas írás, nagy gratula érte.
Az utolsó kép alapján elgondolkodtam kicsit, hogy nekem is fognom kellene egy nVidia-t...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Gondar
tag
GRAT
-
Brae
őstag
Ez igen! Nagyon jó volt olvasni!
-
h-yle
addikt
Nagyon komoly írás.
Nem csak VGA, de engine benchmarknak sem utolsó.Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Rhino666
addikt
TNT2 Ultra all the way!!
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
IreN!CuS
őstag
Szép írás grat
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Pipó
őstag
Ez igen! Gratulálok a gyűjteményedhez! A teszt is remek.
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Motion_Blur
félisten
Aztamindenit! Gratulálok, ez hatalmas írás!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
-
capulet75
addikt
A 295-nél van egy kis kiagazítani való: "9800 GX2 után ismér egy kétmagos csúcskártyát ". Az ismér-t és a kétmagost javitsd. Az írás fantasztikusan jó lett, sok kedves emlékű kártya köszön vissza. Bár szép hűtés ide vagy oda, a négyes szériának akkor is a 4800TiSe a csúcsa.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
karky
csendes tag
Gratula
-
-
Köszönöm a gratulációkat
-
cstommy
csendes tag
Nekem a kedvenc Nvidia kártyám a 8800 Ultra volt és lessz is.
Nyugodjék békében a videó RAM-ja -
- = Zk = -
félisten
-
bacsis
Közösségépítő
Az év logout írása
-
RyanCooper
csendes tag
Nagyon színvonalas írás, megvan az olvasni való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest