- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Rap, Hip-hop 90'
- Samus: Tomb Raider IV-VI Remastered
Új hozzászólás Aktív témák
-
xakta
tag
Respect !
-
HyP3b0y
senior tag
Végigolvastam, nagyon szórakoztató és informatív volt számomra, köszönöm!
Ahogy bacsis mondta, az év logout írása esélyes! -
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat még egyszer!
Igen, volt a cikkben munka bőven, de elsősorban a magam szórakoztatására csináltam. Ha másoknak is tetszik, az csak jó
-
-
Puma K
nagyúr
Hatalmas nagy drakuláció! Nagyon jó írás!
Mint ahogy már írták előttem GTX 480 gyűjteménybe --->
-
-
-
Taky
senior tag
Ez több mint hasznos és élvezetes olvasmány!!
köszönjük!)
-
-
[MGC]Hege
tag
Ez igen! Nem kis időbe kerülhetett ezt végigtesztelni. Köszönjük minden olvasó nevében! Gratulálok még egyszer!!!
-
Mr.Csizmás
titán
20 oldal, azta.
kiteszem fb-re, otthon nasi/sör mellett elolvasom. (mehetek már haza főnök?)
-
törölt tag
Az idei év írása! Hatalmas Gratula!
-
Jó bemutató! Szépen látszik a VGA ipar fejlődése, és a régi kártyák között is volt, amit nem ismertem (bár Riva128-am volt egyszer, TNT meg már több is
).
-
gbal65
aktív tag
Vazz ledérjó az írás!
Bocsánat, cikk -
ViiiiktorOC
senior tag
Kiváló irás!!!
Szép gyűjtemény is egyben!
Nagy meló lehetett.
AMD részről is jöhetne egy ilyen -
plömplöm
őstag
hű, a diamond edge... volt nekem olyanom, most próbálom előkeríteni, az én emlékeimben nem úgy szerepel, hogy pótmazzagok lettek volna rajta... és a hozzá adott két játék az akkori színvonalhoz képest egész jó volt ám!
-
BeLucZ
addikt
Pazar gyűjtemény!
Színvonalas cikk, már régóta vártam egy ilyen érdekes, történeti áttekintést is tartalmazó vga cikkre !
A teszteknél én egy kissé izzasztóbb, vga limitre operáló játékokat választottam volna amik manapság divatosabbak, ott jobban kijöttek volna a erőfölényt megfelelő mértékben reprezentáló eredmények!
A Call of Juarez DX10 Benchmarkja nagyszerű példa erre, kicsit én is megdöbbentem hogy a GTX 480 ennyire porba aláz mindent, de ott tényleg szín tisztán kijön a nyers erőkülönbség( de hogy 4szer gyorsabb legyen a 8800 Ultránál ez engem is meglepett)
-
ncc1701
veterán
Ez egy nagyon jó cikk lett. Annyira örülök, hogy a GF2 GTS-el kiszálltam az egész gamer mókuskerékből. Életem legdrágább kártyája volt, használtan vettem 50-ért, ma már a felét sem adnám VGA-ra.
A cikkírónak üzenem: Kontakt WL című spray-el simán le lehet mosni az ezüst pasztás förmedvényeket.
-
EkSYS
senior tag
Remek cikk!
Ilyen pl. bekerülhetne a wikipédiába is.
Aki átélte az elmúlt 15 év számítástechnikáját és tudja milen volt anno az S3 Virge a Diamond, a Spea, az ET6000 majd a Riva uralom stb. az tudja hogy ez milyen jó kis időutazós sztori.
Köszönet érte!
(GUS eladó nincs valakinek?) -
Zerdal
tag
Gratulálok az íráshoz. Egy két szériához nekem is volt szerencsém.
Régi szép idők.
Bár jelenleg is egy G92 -es 8800GT 1GB OC van a gépemben. Még most is tökéletesen ellátja a feladatát.
Még egyszer Grat a cikkhez és a gyűjteményhez is. -
köszönjük a cikket
szép gyűjtemény -
redbull86
aktív tag
Detto én is gratulálni tudok neked a cikkhez!!
Büszke is lehetel arra a gyüjteményre,.. ÉN is az lennék!
)
Nekem sem volt sajna pénzem a csúcskártyákra,..de 1-2 jobbacska néha nekem is volt,..
Riva TNT2 32MB, Ti4200 stb,.. Most egy régebbi csúcs közé tartozó val legalább most elég ez is,. MSI X1950Pro
Bár az álmom,. egy 8800Ultra,. ahogy le is van irva,.. még manapság is elég mindenre!És még elég is lesz sokáig,..
Nagyon oda tették)
UPP! mégegyszer !
)
-
nonoka74
tag
nagyon jó cikk,teszt,gyűjtemény!köszönöm
-
albert8
veterán
NAgyon jó cikk lett
kösönöm
bár én nem tartanám őket ott
vagy rosszak? -
Apone33
őstag
Grat, a szép gyűjteményért és a nagyon jó íráshoz. Respect.
-
Sundesz
addikt
Nagyon jó és élvezetes "kis" írás lett, nagy gratula! Olvasás közben nosztalgiáztam egy kicsit, jó pár kártyám volt ezekből a szériákból: TNT2, GF2 MX, GF4 Ti, 7800 GT, 7600 GT.
-
Janika!2
aktív tag
Nemrég gondolkodtam ezen hogy csinálni kéne valakinek egy ilyen generációkat összehasonlító tesztet erre nem megkaptam
Köszönöm szépen és gratulálok a gyűjteményhez és a teszthez is!
-
P.O.W.
tag
Remek cikk és a gyűjtemény is szemrevaló. Minden elismerésem.
-
Szerintem ez annyira igényes írás, hogy akár a PH címlapjára is mehetne! Gratulálok hozzá!
-
hoffman_
nagyúr
Nagyon színvonalas volt ez az írás, köszönöm, hogy megcsináltad
Nem kis munkád lehetett benne. A G80-as széria kártyái nekem is örök kedvenceim
-
joysefke
veterán
-
fanti
addikt
Hááááát, nekem rendkívülien tetszett az írásod!
Nosztalgikus, informatív, közérthető és számomra nagyon kedves alanyokról szól!
Köszönöm hogy vetted a fáradtságot a megalkotásához, több ízben végig fogom olvasni a jövőben ha egy kis színvonalas kikapcsolódásra vágyom egy kis nosztalgiázással egybekötve!
-
HaZsolt
őstag
Gratula a gyűjteményhez és a teszthez is !
A fogyasztás grafikon jól tükröz mindent -
LeslieG Jr.
őstag
Eszméletlen lett az írás. Le a kalappal elötted és minden tiszteletem a tiéd, hogy ezt ilyen formán elénk tártad. Nosztalgikus élményekeket okozott számomra.
Hajdan én egy Diamond Viper 330 (Riva 128) kezdtem a 3D-s korszakomat annó. Az volt az első Nvidia kártyám. A Tseng 6000 után.(ő még nem tudott 3D-t.)
-
Dany007
veterán
Brutál komoly teszt!
Nem is igazán tudok mit mondani, de egy gratulációt mindenképpen muszáj!
Jó volt látni és olvasni az összehasonlításokat. Érdekes így visszatekintve. -
Janika!2
aktív tag
Jaj de szépek gratulálok hozzájuk!
-
csaabz
őstag
Komoly írás és fantasztikus gyűjtemény!
-
KURVA JÓ LETT. GRAT!
-
-
válasz
szőröscica #50 üzenetére
6800-asból 512 MB-os Ultrát lett volna jó szerezni, de az szinte beszerezhetetlen... persze ha horogra akad egy, örömmel fogadom majd
-
Jocy
aktív tag
Le a kalappal a cikk előtt,részletes és nagyon összeszedett írás,az egyik legjobb amit itt olvastam!A gyűjteményedhez pedig gratula!!!
-
Gude
senior tag
CSatlakozom a 8800 ultra fanokhoz ,a mai napig abszolut kedvenc.Sajnos az enyém is megadta magát anno.....Viszont ha jól emlékszem az első vga a gépembe egy riva tnt 2 volt.Gratula az íráshoz és a vga gyűjteményedhez!!!!
-
KMT
addikt
Kemény, hogy az NV1 átviteli sebessége egy mostani HDD-jével vetekszik.
Viszont:
"ide azomban nem hálókábelt kell dugni," -
ROLI22
tag
gratula hozzá, hasonló cikket szívesen olvasnék ATI kártyákról is
-
kpal
nagyúr
Ez szuper lett
a kredenceim is közte vannak igaz most is NV-t hajtok a 285 Matrix
De az etalon kedvenc a 8800ultra .#46) syC:hova kell ezektől erősebb
-
mickemoto
őstag
muszáj voltam az ebédemet a gép előtt elfogyasztani
, gratulálok a gyűjteményhez,az írás pedig nagyon tetszett
-
szőröscica
addikt
Hello!
Nem semmi teszt!
Az én szívemhez is közel áll az Asus Ti4600-asa, volt nekem is, bődületes tuningpotenciállal rendelkezett. Imádtam.
A másik nagy kedvencem a 6800-as széria, abból csak egy 6800GT-m volt.6800 Ultra Extreme-et nem is próbáltál szerezni? Az volt az igazán ritka dolog, szerintem nálunk nem is árulták őket, de ha jól emlékszem, az Ultra 400mhz-es órajelei helyett 450-en futottak gyárilag.
Illetve az FX szériával is szimpatizálok, de nekem az Fx5800 Ultra tetszik abból igazán, bármekkora bukás is volt, nekem nagyon kellene egy.
Az újabb kártyák már nem érdekelnek különösebben.
Gratula a gyűjteményhez! -
rep3at
őstag
Sajnos még nem jutottam a végére, de amennyit elolvastam belőle az nagyon tetszett, nagyon jól megszerkesztett és összeszedett cikk, csak gratulálni tudok (természetesen a gyűjteményedhez is)!
-
Vigilante
őstag
Nagyon fasza kis írás, minden elismerésem és nagyon szép nvidia gyüjtemény, ezt beküldhetnéd lefordítva az Nvidia-nak is, sztem tuti értékelnék!
Nekem is volt anno 9800 GX2 majd GTX 295 később GTX 285 SLI most meg GTX 470 SLI! Nekem csak az NVIDIA lehet a favorit és a minimum 2 GPU-s megoldás! Kövi kari egy GTX 590 lesz kötelezően, a 4es széria végén meg is ilyedtem, hogy az NVIDIA letett volna a 2 GPU-s karik gyártásáról!
-
syC
addikt
Én gtx280 párti vagyok. Kicsit nehéz, kicsit sokat eszik, de ár/érték arányban jelenleg is bőven megállja a helyét. Az 5.-et nyúzom éppen
-
csucsbicep
nagyúr
FX5800-as videó nem gyenge.
-
NSiS
tag
Grat a teszthez meg az egész gyűjteményhez!
És ahogy előttem is írták, tényleg lehetett egy kicsit nosztalgiázni. Van itthon egy Ti 4800 SE (Leadtek) az egyik gépben, de pl. nem tudtam hogy ez a 4400 8x-os AGP-vel.
-
shaft72
tag
El se tudom képzelni, mennyi munka van az írás mögött, és külön dícséretet érdemel az első képen található vitrin, látszik, hogy még a kártyák tárolására is gondot fordítottál! Le a kalappal!
-
westcoastog
veterán
8800 ultra és gtx az etalon nálam, haverral mennyit csorgott a nyálunk utánuk.
gtx480 gyűjteménybe?
Grat hozzájuk. -
Akos96
senior tag
Nagyon jó cikk.
-
Z86
őstag
Le a kalappal! Párját ritkítóan részletes cikk.
-
KG.
tag
válasz
Plazmacucci #35 üzenetére
Ha jóltévedek ő egy FX 5800-as GDDR2-es radiátor!
-
KG.
tag
Még nem olvastam végig az írásod, de az az első kép valami gyönyörű, nagyon irigyellek a vitrined tartalma miatt!
-
LackoMester
addikt
Szép kis gyűjtemény, kitűnő írás, hatalmas grat., talán az egyik legjobb írás ( mindenképpen TOP 10-es ) amit a Logout-on olvastam a témában. Elismerésem.
-
Erre valaki még emlékszik? OMG
-
BiP
nagyúr
Minden elismerésem.
Magáért a gyűjtésért (pedig az előző 3dfx gyűjtemény sem volt semmi)is, főleg, hogy ezek a csúcskártyák tartják a legjobban az árukat.
No meg a tálalásért is. Nagyon összeszedett, átfogó cikk.Nosztalgiázásnak sem rossz, az összehasonlító teszt pedig mindent visz.
-
Vincent_
aktív tag
Mint igazi videokártya-addikt (az elmúlt bő 10 év alatt a Voodoo 3-tól indulva szinte minden szériából járt nálam legalább 1-1 darab, Ati és Nvidia frontról is) csak gratulálni tudok mind a gyűjteményhez, valamint a téma igényes összefoglalásához.
1 szó, mint száz: grat!
-
csucsbicep
nagyúr
Szép munka. Számtech könyvekbe vele!
-
Jhonny06
veterán
Nem semmi, hogy ezeket így összegyűjtötted.
-
Boxi88
őstag
Ez valami fantasztikus írás volt! Lenyűgözően sikerült!
-
DroneZ
aktív tag
Az igen, nem kis idő lehetett összehozni. Szép hosszú, igényes és tartalmas teszt lett. Gratula hozzá
Nekem ezek közül 88ultra volt, gx2, de gtx-ből sajnos már csak 285-re futotta
Viszont még a 88ultra máig szolgálatot teljesít a kisebb gépben, amin csak photoshop, meg after effects megy szinte.
-
D_r_u
tag
Hatalmas gratula a gyűjteményedhez és a cikkhez is! Öröm volt olvasni.
-
Jofi81
őstag
Gratulálok, szép munka!
-
Straw
senior tag
Hatalmas írás, öröm volt olvasni, gratula és óriási
-
Nordic
Közösségépítő
Hatalmas írás! Gyönyörű gyűjteményed van
.
-
mephi666
nagyúr
uhh, emlékszem hogy egyik megszállott ismerősünknek bő 10 éve már 32megás tnt2 ultrája volt meg 256mbyte rendszermemóriája, amikor mi még voodoo1-gyel meg 32/64mega rendszermemóriával "bohóckodtunk" p1-en (gyakran jártunk hozzá, állat potyogtatni)
nagyon jó írás
most csak átfutottam, de vissza fogok találni és akkor rendesen végigolvasom... pillanatok alatt elkapott a nosztalgiahangulat
-
dangerzone
addikt
Jó lett nagyon. Gratula
-
Winne
nagyúr
Hihetetlen színvonalas írás, nagy gratula érte.
Az utolsó kép alapján elgondolkodtam kicsit, hogy nekem is fognom kellene egy nVidia-t...
-
Gondar
tag
GRAT
-
Brae
őstag
Ez igen! Nagyon jó volt olvasni!
-
h-yle
addikt
Nagyon komoly írás.
Nem csak VGA, de engine benchmarknak sem utolsó. -
TNT2 Ultra all the way!!
-
IreN!CuS
őstag
Szép írás grat
-
Pipó
őstag
Ez igen! Gratulálok a gyűjteményedhez! A teszt is remek.
-
Motion_Blur
félisten
Aztamindenit! Gratulálok, ez hatalmas írás!
-
-
-
capulet75
addikt
A 295-nél van egy kis kiagazítani való: "9800 GX2 után ismér egy kétmagos csúcskártyát ". Az ismér-t és a kétmagost javitsd. Az írás fantasztikusan jó lett, sok kedves emlékű kártya köszön vissza. Bár szép hűtés ide vagy oda, a négyes szériának akkor is a 4800TiSe a csúcsa.
-
karky
csendes tag
Gratula
-
-
Köszönöm a gratulációkat
-
cstommy
csendes tag
Nekem a kedvenc Nvidia kártyám a 8800 Ultra volt és lessz is.
Nyugodjék békében a videó RAM-ja -
bacsis
Közösségépítő
Az év logout írása
-
RyanCooper
csendes tag
Nagyon színvonalas írás, megvan az olvasni való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Avagy vitrinem tartalmának bemutatása és tesztje egy gigantikus cikkben.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politikai mémek
- 20 éve regisztráltam
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest