- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beerwolf
senior tag
Ezt végignézni se bírtam, nemhogy még játszak is vele.

-
Televan74
nagyúr
Japánoknál biztosan top játék lesz.

-
Dr. Romano
veterán
Biza, élvezetesebb mint a WoW
, itt van a bizonyíték 
-
Fortissimus
őstag
vajon mit kell benne csinalni? 
-
Morden24
nagyúr
-
D1Rect
félisten
-
Dr. Romano
veterán
A Hello Kitty Online érdekes MMO lehet

-
Morden24
nagyúr
Végülis jogos, de valahogy nekem szimpibb egy konzol játék szempontjából. Nem bonyolult, nem kell komponenseket cserélni, nem kell tuningolni, nem kell szarakodni

Én már alapban elhatároztam, hogy ha legközelebb veszek gépet, akkor mindenképpen brand lesz, eszemben sincsen soha többé alkatrészekből vásárolgatni. Mondhatni meguntam.
-
smkb
őstag
1.) 2005 ben egy X360 Elite, nem 60.000 volt....PS3 meg ugye nem is

2.) 2006 nyara végén vett konfigomban bizony bizony csak egy VGA-t cseréltem tavasszal egy HD4830-et vettem a gépbe 24.000 ftért. Mind aTVmen gyönyörűen fullban tol mindent HD-ben, mind a monitoron. A 2006-ban vett core 2 duo e6400-am meg a mai napig vígan teker 3.2 ghzen .... azaz több mint 3 év alatt, kellett költenem a gépre 24.000-et, úgy hogy közben eladtam a korábbi NV7900GS-t....de még azzal is egész játszható volt szinte minden. És elnézve a tendenciát, egy jóideig elég is lesz továbbra is ez a vas.Nagyon olcsón össze lehet ma már dobni egy játékkonfigot köszönhetően annak, hogy jórészt konzolról portolnak.
-
Morden24
nagyúr
Nem warezolok, és évente veszek max. féltucat játékot.
Konzol pl. még jóideig nem lesz erős RTS-ben.
Nekem is az RTS a vesszőparipám, de már PC-n is annyira silányodik ez a stílus, hogy lassan már nem is érdekel. A Starcraft II és a Supreme Commander 2 az, ami jelenleg mozgatja a fantáziámat. A C&C-féle űbergagyi szemetek meg egyáltalán nem érdekelnek, nem is lehet őket "stratégiának" nevezni.
Azt azért finoman hozzáteszem, hogy PC-n sem videókártyából áll a világ. Az Xbox-al 2005 óta ugyanúgy játszanak az emberek. A PC-dben 2005 óta nem csak vga-t cseréltél.
A játékokra visszatérve meg a helyzet az, hogy jóval élénkebb a használtcserebere is konzolkategóriában, mint PC-kategóriában (nyilván a sok warezos barom miatt, de ez egy másik téma).
-
Morden24
nagyúr
-
smkb
őstag
Mindez addig igaz míg warezolsz

Egy PC játék már megjelenésekor kb 5000-el olcsóbb majd rá 1-2 évre megveheted 2000 (pl most a mass effect, ami pc-n még jobban is néz ki, most vettem 1990-ért dupla dvd-s kiadásban a dlc-vel együtt)-ért...
Na konzolnál ez nem így van.... ott messze nincs ekkora árcsökkenés. Érdemes megnézni 1-2 éves címeket és összevetni az árbeli különbségeket.
Kb 5-6 játékon már meg is van az új videokártyád ára, ami keresztbe hosszába megeszi a 720p -ben nyomuló konzol grafikát.
Mondom ezt tapsztalatból úgy, hogy van konzolom is.
És amit említettél, hogy van ami csak konzolra jelenik meg, van ami csak PC-re. Konzol pl. még jóideig nem lesz erős RTS-ben.
-
D1Rect
félisten
-
Televan74
nagyúr
Hello Kitty Online nálunk miért nincs!

-
Morden24
nagyúr
van egy jó kis gépem és mellette még xbox, mondhatni ez luxus
Igazából a luxus sokkal inkább egy korrekt gamer gép fenntartása. Már itthon is 60 ropiért kapsz új Elite-et (ha már X360), ami nem egy összeg, ha egy PC fejlesztésére gondolsz. 1-2 éven belül tuti, hogy jobban jössz ki.
Nekem is az a bajom, amit leírsz, azaz egy-két játék(stílus), amit játszom, nem igazán van meg konzolra, bár ezek mértéke egyre csökken. Ergo simán el tudom képzelni, hogy egy, max. két éven belül desktop PC elad, aztán Xbox (vagy aktuális akármi) megvásárlása, plusz esetleg egy jobb notebook.

Ez persze egyszerre húzósnak hangzik, de ha arra gondolok, hogy 2005 óta mennyi lóvé ment el PC-re, akkor már közel sem gázos.(#12) Prof01: Nagyjából így igaz

-
XuChi
addikt
-
BalaNce87
addikt
Azért egy két játék mindenképp only pc (stratégia fps meg amibe célozni kell ezen kivül minden más korrekt konzolra), itthon meg nem hiszem hogy gyakori az hogy van egy jó kis gépem és mellette még xbox, mondhatni ez luxus. Egy multiplayer fps-t valahogy nehezen képzelek el konzolon, pl team fortress 2-őt, mondjuk úgy nem gáz hogy mindenki bénázik
single playerekre még elmegy hogy lövöldözöl egyet, de azért ronthat a játékélményen hogy néha félrenyomod a gombokat, mert nehezen szokod, lehet mire megszokod addigra vége a játéknak
nah jó azért nem 
-
Prof01
veterán
-
D1Rect
félisten
-
Morden24
nagyúr
-
SzuL
tag
-
Prof01
veterán
-
(Darkwood)
őstag
-
D1Rect
félisten
-
rEnk
tag
Japánban nincsenek pc-k?

-
MafOne
csendes tag
-
SzuL
tag
véégre, hello kitty!!

-
Zigur
senior tag
Na végre, új Zelda !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- HP Thunderbolt 4 kábel
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, 
vajon mit kell benne csinalni?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)