- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Besenyő Pista bácsi megmondja a véleményünk című rovatot láthatták.
Kate annyira szép mint az összes többi jellegtelen színésznő. Már ha ő színésznő, soha nem hallottam még róla.
Eva Green pedig neked lehet hogy nem tetszik, de attól még nem lesz ronda. Várj, hadd tippeljek, szerinted Anne Hathaway is egy bányarém igaz? Csak hogy egy hasonló karakterű színésznőt említsek. -
BOBAKILL
őstag
Én meg Kate Beckinsale-től nem vagyok elájulva annyira. Baromi szép persze, de ennyi. Színésznőként Eva Greent sokkal többre becsülöm. Yennefer szerepére meg nem az lényeg hogy a "világ legszebb nője" legyen. Aki olvasta a könyveket az tudja. Van bőven varázslónő akinek a szerepére alkalmas lenne Kate. pl Philippa. De nem Yennefernek.
Nem sok színes bőrű karater van a vajákban emlékeim szerint. De egy színes bőrű úgyis kell a sorozatba, mert megsértődnek. -
Tyrel
őstag
Kate Beckinsale... na az bebaszna, sztem 24/7 végtelenített szalagon nézném a sorozatot, világ legjobb nője... és még a humora is Yennefer-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Autós topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- Keresek ROG Ally X-et.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest