- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Nekem is hasonló állapotban van most a nagyim, én is aggódok miatta (ő is mond ilyen dolgokat, hogy már nem sokáig él), remélem mindkettőnk esetében jóra fordulnak a dolgok és még sokáig itt lesznek velünk!
Ami pedig az állapotodat illeti - szerintem ez valahol "normális", mindenkinek vannak hullámvölgyei. Persze ez most hatalmas közhely, de mégis így van. Volt egy dolog, ami ebbe beletaszított, hát majd jön egy dolog, ami ebből kiemel! -
hengerPHanda
tag
Köszönöm a kedves szavakat, igyekszünk a Nagyit minél hamarabb talpa állítani...
-
Krisinto
őstag
válasz
hengerPHanda #3 üzenetére
Én jutottam ennél mélyebbre, remélem te tényleg nem fogsz.
-
.bableWes
őstag
Jobbulást!
"van, aki alattomos módon, kígyó módjára kúszik fel az ember lábán és szép lassan fojtja meg" ez nagyon igaz
-
talmida
Közösségépítő
válasz
szombatitomi #1 üzenetére
Krisinto, +1
Mielôbbi teljes felépülést kívánok a nagymamádnak!
-
e=mc²
őstag
Azt tudod, hogy ez egy atmeneti allapot, amiben mindenkinek resze van. Van akinek tobb, van akinek kevesebb.
-
hengerPHanda
tag
Szombatitomi:
Köszönöm szépen, átadom neki, reméljük mi is, h miharabb kijöhet végre a kórházból.
Krisinto:
Nem igazán szeretnék ennél mélyebbre süllyedni ebben, mert sajnos anno abban is volt részem, nem akarom újra átélni...
-
Krisinto
őstag
Ne félj!
Ez csak átmeneti időszak!
Én is voltam már hasonló helyzetben és túléltem igaz nekem pár hónapig tartott ez a nem akarok senkivel sem beszélni meg egyéb.
Ne félj, nem vagy teher senki számára! Szerintem ezt a korszakot az emberek többsége már átélte. -
szombatitomi
senior tag
Ne aggódj, próbálj nyugodt maradni. Ne hidd azt, hogy teher vagy mások számára, ez nem igaz!
Jobbulást a Nagyidnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- PS Plus előfizetések
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari