- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonElvis
aktív tag
Az ötlen nem rossz, de van ezen a tableten HDMI kimenet? Mert a leírásokban azt olvastam, hogy csak audió kimenete van + USB. HDMI kimenet nélkűl betyáros lesz összehozni egy monitorral.
Szerk:
Én megpróbálkoznék egy szívhez szóló levéllel a gyártó felé, hátha küld póstaköltségért vagy olcsón egy új kijelzőt. Volt már rá példa a történelemben.
-
zdanee
őstag
Kell egy USB-OTG kábel (~500Ft), egy USB-HUB és egy microHDMi->HDMI kábel, meg egy HDMI bemenetes monitor (esetleg TV). A HUB-ba bedugod az egeret, billentyűzetet, HDMI egyértelműen a monitorba és van egy HTPC-d. Lehet olyan USB-HUB-ot is kapni, ami tölti is közben a tabot, de az drága ~$20 [például ez], viszont a betört kijelzőt letilthatod, annyival is lassabban merül. A házából nem szedném ki, kompakt, meg benne van a WiFi antenna is.
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest