Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
generaltoti2
tag
Sziasztok
Adott a következő konfig:
Asrock h110m hdv r3 intel g4400
Külön vga nincs.
A probléma a következő: Integrált hang működik, tv-n kép van de nem tudom kiküldeni rá a hangotUgyan itt 2 óra múlva elekrtonikai hulladék átvehető. Kezd marhára elszakadni a cérna.
-
thotzoltan
tag
Sziasztok...Dell Precision M6600 laptopomat próbálom összekötni HDMI) kábel segítségével egy LG HD tvvel..kép van,hang nincs...NVIDIA output nincs csatlakoztatva..valaki tud valami távsegítséget adni?
-
Lacielvtárs
nagyúr
Jó napot Uraim. Ritkán írok ide, de most lenne egy kis gondom.
Cseréltem laptopot, egy ASUS K53Sc-re, melyben egy intel HD3000 és egy Nvidia MX520GT vga van.
Ma akartam összekötni az LG tévémmel, lásd adatlapom
A hdmi ami már 1.4-es meg a laptop hdmi aljazatból az Onkyo sr508-as erősítőmbe.
Elvileg minden jól van bekötve és a MPC-HC is be van állítva hogy kiadja a nagyobb felbontású hangokat (Dolby TrueHD, DTS-HD)
viszont sajnos amikor ezt a hangsávot választom, akkor nincsen hang. Anno amikor asztali gépről ment minden akkor ugyan ezen beállítások mellett megvoltak a megfelelő hangsávok és volt hang. Most beüzemeltem további két hangfalat, hogy meglegyen a 7.1, és elkezdjek végre valahára eredeti hangsávon nézni filmet, és most meg ezzel a laptoppal nincsen hang.
lehet a laptop vga-i nem tudják kiadni a nagy bitrátájú hangokat? elvileg tundia kellene, de érdekelne a véleményetek, ötletek
a sima DD és DTS, megy rajta rendben, de a többi nem.
Remélem tudtok mondani valami általam felfogható ötletet
Lehet külső hangkártya fog kelleni?jah még annyi, hogy frissen telepített win 8.1, és semmilyen kodekpack nincs fenn, csak a MPC-HC progi...
tehát elvileg nincs olyan ami bezavarhatna a kérdésbe -
burcz.techno
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném
Röviden tömören a felállás:PC(hd4600 kimenet ) - Hdmi - Erősítő(denon 2310)- Hdmi - Tv(Samsung h6400)
Ha Tv, erősítő bekapcsolva van, akkor van hang erősítőn.
Viszont ha Tv kikapcsolás, erősítő bekapcsolva, akkor nincs hang
Be/Ki menetek jóra vannak állítva.
Valamint utóbbi esetben PC ezt írja:
AMD HDMI Output Nincs csatlakoztatva.Ötlet?
Köszönöm -
wiglerr1985
újonc
Sziasztok most vettem egy Nvidia quadro 600 videókártyát és az lenne a problémám ha belerakom a gépbe akkor elmegy a hang, ha kiveszem avideókártyát van hang. Alaplapi hangkártyám van. ez mért van és hogy lehet orvosolni a problémát
-
.LnB
titán
Sziasztok.Nagyon idegesítő problémám van. HDMI-vel összekötve a tv-m. Évek óta. Eddig minden jó volt. De most a hang amit a HDMI visz a tv-re. Borzasztó halk. Teljesen mindegy a géppen mit állítok, akkor is. MPC-HC-val, böngészőből YT-on, mindenhol. Mi lehet a megoldás?Win10
VGA: R7-260XMegoldódott.
-
designREX
tag
Sziasztok!
van egy asus K52De laptopom Win 7 x64-el hdmi-n keresztül egy LG tv-re csatlakozik 1920x1080 felbontásban.
Telepítve van egy KODI médiacenter (xbmc).
Két dolog nem megy sajnos. Az egyik a CEC a hdmi-n keresztül a tv távírányitója nem vezérli a kodit.
A másik hogy ha Full HD felbontású videót inditok el akkor csak a hang és a feliratok mennek át a tv-re a kép nem. Minden más felbontás jó.Mit kellene beállítanom?
-
demmer123
őstag
Szeretnék tanácsot kérni ennél a kábelnél.
Pc-ről tv-re fogok megosztani BD50,3D STB formátumú filmeket.
Ez a kábel milyen hang minőségeket tud átvinni pc-ről tv-re?
Dolby TrueHD, DTS HD Master 5.1 ilyen hangzásokat tud átvinni?Mivel ha jól tudom ez 1.3 high speedes?
-
Redeckt
tag
válasz
Vologya67 #204 üzenetére
+ (#205) nagyszegi:
Ha még aktuális, tegyétek fel ezt: Realtek ATI HDMI Audio Device
-
nagyszegi
tag
válasz
Vologya67 #204 üzenetére
Még mindig fent áll a probléma?
Nekem csontra ugyan ez van azzal a külömbséggel, hogy a felrakott 64bites win7-el ment jódarabig aztán frissítettem néhány drivert (a probléma, hogy nem tudom melyeket) és utána beállt ez a gond.
Ha valakinek volt ilyenje és sikerült valahogy megoldani jelezze pls!
-
Vologya67
újonc
Sziasztok!
A problémám, hogy a HDMI kábelen nem megy át a hang.
Most raktam újra az op. rendszert.Környezet: ASUS M4N78 alaplap, SAPHIRE HD6670 videó + win7 64bit Enterprise.
LG 42LB67 led TV
Ellenőrizve: driver, másik HDMI kábel és másik bemenet,A hangszóró ikonon-lejátszóeszközöknél felismeri a TV-t , beállítja alapértelmezettnek, DE amikor a Tesztet le akarnám futtatni azt írja ki, hogy nem lehetséges, mert más alkalmazás használja az eszközt.
Elvileg semmi nem megy és akkor sem működik, ha a TV-ből mindent kihúzok a gépet újraindítom minden lehetséges csatlakozási formában.
Korábban - az utolsó win telepítés előtt - már használtam és működött ugyanezzel a karival, és HDMI kábellel.
VLC playert szoktam használni -> kép átmegy tökéletesen, de hang nem. Ha át akarom állítani a VLC-ben HDMI kimenetre, (Hang -> Hangeszközök) az különböző hibaüzenetekkel lefagy. A rendszerhangok sem mennek át.
Legújabb videokártya driver van felrakva (már vagy ötször újratelepítettem).Ha tud valaki, segítsen!
(nagyimre67@invitel.hu ezt sűrűn nézem)Köszönöm! Üdv. Imre
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e, az lenne a kérdésem, hogy a gépemet szeretném összekötni a tv-vel, a távolság kb. 8-10m. Erre kellene valami minőségi HDMI kábel amin nem fog szétesni a kép/hang. Találtam 2-3ezer körül, de nem tudom, hogy az jó-e ilyen távolságra...
-
szajbely
csendes tag
Lemegyek hídba és tarkón .... magam, sikerült megoldani a problémát. Rengeteg fórumhozzászólást végigolvastam, beállítottam mindent, hogy HDMI out az alapértelmezett hang, Catalyst Control Centert szintén, drivereket frissítettem, nem volt hang. Gondoltam a DVI/HDMI kábel nem jó, hát vettem HDMI/HDMI kábelt. Samsung viszonylag régi FullHD TV HDMI/DVI 1 és HDMI2 bemenet. Mindkét kábellel tökéletes kép az 1 bemeneten, kockás zöld kontúros kép a 2-en, de hang van. Aztán rábukkantam egy megjegyzésre, hogy hátha a TV beállítás nem jó. Nézem mit lehet állítani, kb semmit. Aztán a forráslistánál van olyan, hogy a bemeneteket el lehet nevezni, és a HDMI/DVI 1 bemenetnek volt az a neve, hogy DVI PC. Kitöröltem a nevet, üresen hagytam, és láss csodát működik a HDMI/HDMI kábellel a hang is.
Ezúton szeretném megköszönni a többi hozzászólásból kapott segítséget, és remélem hasznos valakinek a fent megosztott infó...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Furcsa, de nem egyértelmű, hogy minden amin HDMI van, az ugyanazt az eredményt produkálja
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest