Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lolcsy

újonc

Sziasztok
    A minap vásároltam egy Sony Bravia Led Tv-t (full HD) amelyet monitorként szeretnék használni PC-vel összekötve de amint összekötöttem a géppel rövid használat után random rózsaszín/lilás árnyalatú lesz a TV képe. Általában a képe úgy is marad és csak a HDMI kábel ki és bedugása után áll helyre, de van amikor pár másodperc elteltével újra normális lesz a kép. Először a hdmi kábel hibájára gyanakodtam így ki is cseréltem egy jobb minőségűre. (Hama HDMI-HDMI kábelekről van szó az első 3 csillaggal ellátott 5 méteres, a 2.ik próbálkozás 5 csillaggal ellátott 3 méteres) Nos a kábelcsereberével semmire nem mentem így jött a Vga. Eredetileg Sapphire HD4850 1gb van a gépben megpróbálkoztam egy ugyanilyen típusú karival csak Gigabyte, aztán egy HD4890, (+ friss Catalyst driver) de végül mindegyiknél előbújt a hiba. A videókarik cseréjével szerintem kizárhattam a HDMI kimenet hibáját de lehet mindegyik hibás :Y. Abban hogy nem a jelenlegi HDMI kábel a ludas még nem vagyok biztos mert számomra a Hama márka nem sokat mond megbízhatóság terén, de hátha.
    Szerintetek mi lehet a gond? Panelhibás a Tv? vagy továbbra is rossz a kábel? Esetleg valami más? :( :F
    Köszi előre a segítséget :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés