- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Aktív témák
-
D®. GeNy@
aktív tag
Természetesen a cikk szerint van beállítva minden, szóval nagyon furi...
(AC3 Filter van, DirectX frissítés, VGA frissítés, MPC-HC...ennyi)
Na meg a másik, h. olyan jelenséget is tapasztaltam HD film lejátszása közben, mint pl játékban, ha nincs bekapcsolva a Vsync, akkor ugye "szétszakad" a kép a játékban, de csak pillanatokra...na ilyen is van HD film közben...(nem tudom, érthető voltam-e vagy írjam még körül?) -
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Egy orbitális baromságot fogok kérdezni, de komolyan vki okítson már ki!
Szóval nem vagyok egy informatikai zöldfülű, de némi homály fedi ezt a részt az agyamban.
OS: Win XP SP3...Tehát MPC-HC legutolsó stabil, nem béta verzió van felrakva.
*.mkv lejátszásánál DXVA működik, DE nektek is ilyen szellemképes a 720p és 1080p?
Gondolok itt arra, amikor pl közeli képet mutat a kamera és szépen viszi a képet jobbra, balra, fel és le, akkor a szememnek igen rossz fókuszú, homályos "szellemképet" ad.
A monitorom 2ms-os képfrissítésű LG W2284F-PF...nem hiszem, ez lenne a ludas.
A VGA HD dekódolása lenne ilyen vacak? (Sapphire HD4870 Full Toxic)
Tudom, vannak már olyan TV-k, amikbe ilyen szép folytonos a HD lejátszása, de az se olyan szép, mert sokszor számomra teljesen irreális a képalkotás, főleg az emberi mozdulatokra, mozgásra gondolok (mintha gyorsított mozgás lenne). Szóval nektek is ilyen a HD, vagy nálam van vmi gigszer? -Nem lenne vmi aranyközépút, h. éles legyen a kép, de egy minőségi DivX-hez hasonlóan "szaladna" a kép?
Aktív témák
Hirdetés
lo DXVA, a CUDA, VDAPU(Ubuntu) valamint a CPU mint lejátszó fog szóba kerülni, több szerző közös cikke.
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Last Epoch
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Update 04.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest