- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Robi BALBOA #67 üzenetére
Akkor bocsi, köf.
@mmdms: Én csak arról beszélek, hogy a 320MB-s G80-as GTS, 1280-ban DX9-ben bőven elég, a 640-esről ne is beszéljünk akkor, meg a GTS-ről. Haver bőven elvan vele, nem panaszkodik, hogy kevés lenne. DX10-ben is elég még, ugye az alacsonyabb felbontás miatt...
Magasabb felbontásban már más a helyzet, de ugye ott már a tesztben említett 3870X2 is elfogy, sőt ott a 4850-ből az 512-es is. Nekem már az 512-es 4850 már néhol kevés volt 1680-ban.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem alkotok véleményt, főként nem itt.. Mert r0hadtul nem ide tartozik, szal részemről ennyi...
2 tök egyforma configon sem fogsz tök egyforma eredményeket kapni, ha már kétszer egymás után lefuttatsz egy bizonyos tesztet, ugye...
Mindenki azt használ, ami számára megfelelő, kuriózumot meg végképp nem fog senki eladni, ha bőven elég a teljesítménye napjainkban is...Max akkor, ha kevés, de akkor is lehet inkább megtartja, mert nem ér annyit, hogy eladja...
Kijön az arány, nem arról van szó, hogy nem, nade, ha ténylegesen elég egy teljesítmény máig, akkor minek erőltetni a jobbat? Ez ugyanaz mint a 4870 kontra 5770, ha kell az új fícsör, akkor megéri váltani, meg max a kevesebb fogyasztás, de a tesszalátorhoz már kevés lehet..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Pont amikor az nv szépen elkezdte az átnevezés korszakát a G92-nél... A G92 még jól sikerült GPU, de pl. akinek 8800GTX/Ultrája van, az nem fogja 9800GTX-re lecserélni, ez is 100%... 9800-ból max a GX2, ha már a 2GPU-s kártyáknál vagyunk.
Hát, sztem mindenki jobban hisz a saját szemének, mint amit bármilyen teszt leír... (lásd példának a mostani 5970-es teszteket, amikor jöttek, hogy valamelyik tesztben 3Fps-sel ment a metro..)
Politikát meg hagyjuk már ki innen...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Cootermain #47 üzenetére
4850 is is sacc 1680-ig elég. Volt nekem egy, 1680-ban ha már pakolgattam mellé a fícsöröket, akkor már fogyott, bár ugye 512 MB-s volt. Az 1 GB-s 4870-nek ugyanez meg sem kottyan, dehát ugye GDDR5, sokkal nagyobb a sávszél a 4850-hez képest.
Naigen, a jó öreg G80, havernak 320-as GTS-e van, 1280-ban máig elég mindenre...
@Robi BALBOA: Na igen, a Sapphire gyártott pár szörnyszülöttet..
@hoffman_: Elvileg van. [link] Sőt, van róla itteni hír is. [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Cootermain #41 üzenetére
Én is ezt mondom amúgy.. Alacsony felbontásban még nincs baj. Ha felmegyünk 1680-ra, vagy e fölé, akkor jönnek a gondok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szokásos minőség, köszi az írást !
Én amikor vettem a 4870-et, akkor sokat filóztam, hogy az kéne, vagy egy ilyen monstrum 3870 X2, de inkább a 4870-et vettem, utólag nem is bántam meg ugye.. 3870-es GPU-k felett kicsit eljárt már az idő, ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest