Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fekeandras #46 üzenetére
sztem az a CPU-n bukhatott, a SS2 amúgy is közismert erről az oldaláról...
-
diegho
nagyúr
válasz
fekeandras #46 üzenetére
no ez egy olyan játék amit még képről se láttam
nem hinném, hogy be tudnám szerezni, olyant szeretnék még belerakni ami sokakat érdekel.
-
feka007
veterán
válasz
Sandormaster #28 üzenetére
Hát csak kérdés, hogy meddig lesz ez elég.
A Crysis Warhead 1024*768-ba lett mérve, felette már kevés lenne a kártya hozzá, elég brutkó igénye lett. Szerintem optimalizáltak rajta az első részhez képest, de mivel most sokkal több az akció, nagyobbak a területek, így elvész az az optimalizálás.
-
fekeandras
őstag
Nálam egy régebbi játék csapta ki a biztosítékot.Nevezetesen a Serious Sam 2.A játék elején még csak-csak ok volt minden de volt egy rész (4.vagy 5.pálya rész kb. 10perc alatt el lehet jutni oda) ahol egy nagy nyitott térben (valami tisztás féle) vagy 30-40 ellenséges lény ront rá egyszerre az ember fiára a szélrózsa minden irányából.Hát ettől egy szempillantás alatt képregénnyé változott a game.Nem szaggatott, szabályosan képregény lett.15fps alatt volt az átlag a fraps szerint.Teljesen játszhatatlan lett az a rész holott ugyanazzal a kártyával a fear meg akadozás nélkül ment 40fps körül.Szerintem ezzel a optimalizálatlan játékkal egy sokkal erősebb vga-t is meg lehetne izzasztani.Ajánlom figyelmedbe a későbbi tesztekhez.
-
diegho
nagyúr
válasz
Iron Funeral #43 üzenetére
Source-ban meglátom a 95fps-re leesést is (fps_max 100-al) de cod4-ben nem tudom mennyi volt az fps, teljesen folyamatos volt a játék.
-
diegho
nagyúr
annyit még talán bevállalok, hogy valamikor megnézem ezt a kártyát vista alatt, mert a vistát fejbelövés nélkül is használhatom 30 napig, szóval kiváncsiságból, ha nagyon unatkozom megcsinálom azt is, bár elsődlegesen a 3850/9600gso tesztelése van napirenden, valami a 2600xt/8600gt/x1950pro projekt is szem előtt van ugyanezekben a játékokban mérve. Vagy esetleg ha szeretnétek még 1-2 játékot akkor, ha be tudom szerezni haveroktól letesztelem azokat is, de 2nél ne legyen több.
vagy mondjatok ötleteket.
-
diegho
nagyúr
válasz
Iron Funeral #30 üzenetére
az biztos, hogy amíg játszottam vele semmi akadást nem tapasztaltam 1024, noAA, texturák high-on fps nem tudom mennyi volt mert fraps nem ment.
-
köszi a tesztet!
Le a kalappal, milyen szépen viszi a GRIDet és az Assassin's Creedet, mondjuk az utóbbinál érdekes lenne tudni, hol nézted, mert könnyen tud fele ennyi fps-t is produkálni egyes helyeken.
A CoD4 teljesítmény nem valami fényes, de még éppen elmegy, a Crysis-t meg ismerjük. Jó kis kártya ez! -
Taky
senior tag
Szerintetek egy AMD 5-6000+ elég ehhez a karihoz?
-
Iron Funeral
őstag
Azért kösz, én is csak játszogatok vele, de gondolkodom, hogy abbahagyom a sourceot (amit végülis nem játszottam már nemtudom mióta
) és cod4, nekem bejött az a game
#30: szerintem eléggé nagy a kül., olyan kétszer lehet gyorsabb ez a kari, szemezgetek vele, de lehet, hogy valami izmosabbra váltok inkább majd egyből (8800gtx/hd4850/9800gtx+)
-
Muréna
őstag
Lehet h nemide kéne feltennem ezta kérdést, de bepróbálkozok, ha megengeditek
7900GT vs HD4670: mennyi szerintetek a különbség a 2 kártya között?
tudom, hogy kicsit régebbi az nvidia kártya, meg nem mostani tech, de kíváncsi lennék, hogy mennyi a teljesítmény különbözet a két kártya közöttEgyébként jó kis teszt lett
-
Sandormaster
aktív tag
Milyen durva idők járnak már mostanában, hogy egy alig 20k-s kártyával fullon fut 1280-ba minde gamma, persze vannak techdemók de a normál embernek bőven elég egy ilyen, besz@rás milyen jó az ATI! Köszi a tesztet
-
djsunny
aktív tag
válasz
Aprósólyom #25 üzenetére
Da ha lusti lennél google-el árakat keresgélni akkor: [link]
Sorry az önreklámért!
-
diegho
nagyúr
válasz
Aprósólyom #25 üzenetére
vicces, hogy nem veszek sok százezerért egy fogyasztás mérőt (az olcsóbbakat hagyjuk) a teszt erejéig... tényleg... mellesleg ha ismered a google-t akkor megtudod a fogyasztását is... az árát is. Az hogy én mennyiért vettem megint nem kérdés, mivel én kiskeres vagyok, ergó Te nem ennyiért veszed.
-
Aprósólyom
addikt
Jó, ez a teszt, hogy rövid és lényegre törő. De hiányoltam a fogyasztási adatokat és az árat. Mivel pont ezekkel érvelsz a teljesítmény mellett, vicces, hogy ezek az adatok nem tűnnek fel a tesztben.
Egyébként
-
diegho
nagyúr
válasz
Iron Funeral #23 üzenetére
nem tudom, nem játszok multiban vele, csak CS-vel játszok 8 éve.
helyesbítek semmi mással nem játszok se multiban se single-ben csak CS-vel (meg diablo2 és nvn1-2) a mostani teszthez is körbe kellett járni ismerősöket játékokért, mert nekem semmi játékom nincs az előbb említetteken kívül. Cod-al most játszottam 20 percet multiban, de nincs annyi pénz a földön amennyiért mégegyszer elindítanám.
-
diegho
nagyúr
egy picivel van 9600gt alatt úgy érzem, mivel volt 9600gt-m is, ez abban jelenik meg, hogy az AA-t kevésbé bírja. Nem mentem abba a nagykerbe ahol 9600gso-t is kaptam volna, amúgy az maradt volna meg szerintem nekem, ez meg csak tesztelésre, de még megeshet, hogy cserélem is, bár egy cf tesztet még meg kéne csinálni.
-
Kicsimix
őstag
válasz
cowboy_bebop #11 üzenetére
Jo hat erre mondjuk mondhatnam ,hogy akkor a 4670 drivere is kiforratlan meg... DE ugyan ugy megnezem egy masik nevesebb oldal tesztjet pl anandon a 8.7 es driverrel is tobb helyen kikap a 3850 ...ott is ugyan ugy odaver neha bar ott kevesebb jatekkal teszteltek.....
-
dragonfx
veterán
9600gtnél jobb ez a kari??
-
DeadMeat
nagyúr
Jó teszt
Kb hozza egy 96gt szintjét?
Nemaszontad nem lesz többé atid? -
diegho
nagyúr
válasz
fekeandras #10 üzenetére
Szinte tudtam, hogy mindenkinek gyári venti hangereje kell, nem tudom sajnos, de az biztos, hogy ADDA venti van benne, tehát annyira hangos nem lehet.
CS:source-ban a stress teszt ezzel a configgal 1024-ben minden high-on szűrők nélkül 424fps-t nyom, 30 fős szerveren soha nem esik 100 alá az fps úgy hogy fps_max 100-al játszok, de mint tudjuk ez csak a processzortól függ, legalább 2MB L2-es core2 kell neki 3200-on az összes AMD-vel nagyon szaggat.
Assassin's Creed táblázat javítva.
-
cowboy_bebop
őstag
Sajnos ebből a szempontból a TPU-s teszt pontatlan, mert a 3850/70-ek eredményei a megjelenésükkori driverrel szerepelnek (7.11), míg a 4670-eséi a sokkal frissebb, 8.7-es Catalysttal lettek mérve.
Itt egy sokkal pontosabb teszt. Jó kártya lett tényleg, de a 3850 még alap órajelen is lenyomja.
Fogyasztásban viszont tényleg van úgy kb. 35 watt előnye, de ez a kisebb teljesítménynek, meg a csak 128 bites nyáknak köszönhető szvsz.
-
fekeandras
őstag
Jó kis teszt.Kíváncsi leszek mennyiért fogják vesztegetni ezeket a kártyákat.Bár valószínű csak a karácsonyi vásárlási őrület után veszek magamnak eggyet,addigra úgy is lejjebb megy az amúgy sem magas ára.Nagyon bestbuy szaga van a dolognak.
Azt megkérdezném, hogy a gyári ventije mennyire volt hangos?Nekem főleg régebbi játékokhoz kéne.(Pl.: Counter Strike:Source,Call of Duty2,America's Army,Day of Defeat:Source,Toca race driver3,F.E.A.R,Dark Messiah...ilyesmi.)
Ha ezeket 1280x1024-ben közepes grafón stabil 80fps környékén viszi (és mondjuk nem esik a minimum fps 35 alá) az nekem bőven elég.Mod: Közben látom a (#9) hsz.-t
-
juhi07
senior tag
JO irás
-
bartucc
addikt
Upp a jó tesztnek, asszem kellett a népnek!(jól jön vga-nézegetés közben)
Na sztem jobban megéri mint a 3850: kevesebbet fogyaszt(ez sztem biztos), teljesítmény majdnem azonos, sokkal kisebb(viszonylagosan), és már szinte minden lapban(főleg 775) van crossfire támogatás, és csak egyszerűbb egyet venni, majd egy másik kisfogyasztású kártyát mellé(ellenben mondjuk két 3850-nel, vagy akár egy 4850-nel, de ez nem az a kategória, itt a ppénz többet számít az adott teljesítmányben, pl 9500gt vs. 4670 vs. 3850/256) -
LaMotta
aktív tag
Az Assassin’s Creed táblázatban megcserélted a felbontásokat.
-
Trub
tag
Jó teszt! A gyári venti hangja milyen a 4850-hez képest? Esetleg passzívan nem vinné el vmelyik hűtő? És szerintetek 1680-ban cod4-ben hogy muzsikál?
-
m1sk4r
aktív tag
Jó kis teszt, jó kis kártya, de a 3850 sztem jobban megéri.
-
diegho
nagyúr
Sajnos csak ennyire futotta az időmből és a türelmemből
az fps-ekről annyit, hogy crysis-ben olyan helyen mértem ahol az erdőből rohanok ki a tengerpartra és kb 10-en lőnek rám folyamatosan, tehát elég komoly akció van. Cod4-ben egy házból megyünk ki és úgy 20-an rohannak felén aknavetővel mindennel lőnek ránk, tehát itt is van akció. Grid-ben mint írtam roncs derbi, AC-ben pedig a városban rohangálok, kimegyek egy szirt-re és onnan nézek körbe a vár felé és lefelé. Direkt olyan helyeket kerestem mindenhol, ahol a legkevesebb fps-t kaptam és ott mértem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vajon az alsó közép kategóriában sikerült az AMD mérnökeinek olyat alkotni, mint a 4800-as széria?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Könyvajánló
- Gitáros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest