- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin #14 üzenetére
Na AZ hardcore
-
-
-
woodworm
veterán
Én a winscp alternatívájaként használom linuxon és windowson is.
-
válasz
fatpingvin #8 üzenetére
Ez vót a cél
-
válasz
fatpingvin #6 üzenetére
Én attól függ, mire.
Most ha csak file-ok kellenek valahonnan, vagy valahova, akkor inkább Samba, vagy NFS, ezek általában vannak mindenre. Ha fut róla valami, akkor tényleg valami komolyabbon kell kiajánlani, de nekem most nincs is ilyesmim.
Meg ez, hogy a hálómon kívülről, havi kb. egyszer kell néha ilyen módon elérni az asztalon hagyott laposon a dolgokat, pont ilyen szinten jó, ahol az SSHFS van, és nem kell hozzá kifelé port nyitni (ja, meg még azt áttolni tunnelen, stb), stb. Így is túl sok minden van átengedve -
válasz
fatpingvin #4 üzenetére
Nem szeretni kell
Amúgy nekem semmi határeset nincs az SFTP-ben sem, végülis az SS inkább egy protokoll, amin azt viszel át, amit akarsz. Innentől...
Van olyan FS is, ami a Gmail-t használja meghajtónak. A 2000-es évek végén tök jó dolog volt, még mielőtt lett volna Google Drive -
fatpingvin
addikt
nem azt írtam hogy ne lenne működőképes
de a SSH alapvetően egy remote shell. a SCP is már nálam határeset, bár az még mondjuk szódával elmegy, a FTP-nél lényegesen jobb és ahhoz is csak SSH szerver kell. de ez a teljes fájlrendszer dolog nekem már kicsit erős
főleg hogy nem szeretem a FUSE-t.
-
-
fatpingvin
addikt
az SSHFS rendkívül átkozott dolog, egy időben virtuális gépek között használtam de viszonylag hamar cseréltem SFTP-re mindent.
-
nullpoint
őstag
Na, végre egy SSHFS leírás.
Amúgy nincs is olyan hogy mountpoint, csak olyan van hogy nullpoint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest