Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ezek a jó esetek. Igen, érdemes megnézni a cucc adatlapját, már ha megtalálható.
Gagyibb vezeték nélküli eszközök pl. jobb hatótávot produkálnak kicsit magasabb feszről, de ha nincs szerencséd, akkor egy idő utn halált is.
Szóval én azt szoktam csinálni, hogy ha nem vagyok biztos benne, hogy hogy kibírja a natúr akkut, akkor stabilizálok neki pont olyat, amit szeret.
-
nyunyu
félisten
Egyáltalán kell a tápfeszültség különbséggel foglalkozni?
Nemrég olvastam egy billentyűzet upgrade cikket, ahol az illető a Logitech napelemes ajtótámaszának a tápellátását faragta használhatóra. (Ha már a gyári ML2032 LiMn gombakku kb. 2 hónap után lemerül, és nem bírja tölteni a billzeten lévő napelem.)
K750-ben lévő billzetvezérlő IC/mikrokontroller ugyan 2.8V névleges tápfeszültséget kért, de az adatlapja szerint 3.3V kompatibilis, így simán rákötött egy 1000mAh-s LiIon akkut, és voila, működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest