Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
...pákával
Kattogósweller
A lakk leég róla. Ólmos ón.
@Jack Hunter : Köszi
@Undoroid : Hát, nem tudom, ilyen vékonynál szerintem leég a szigetelés, ha öngyújtózod. Tényleg max. 1mm a szigetelés átmérője, abban van a két szálcsoport...
@Victoryus : Kapard meg késsel a végét, mérj rá, hogy mi látszik belőle, stb. Milyen fejhallgató ez?
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
Bár nem engem kérdeztél, de azért válaszolok: ha megnézed az említett vezetéket nagyító alatt, akkor magad is láthatod, hogy a vezető réteget egy műanyag szálra tekerték fel, ami a nehezen ónozhatóságot okozza (befeketedik, taszítja a forraszanyagot) Ez ellen azt lehet tenni, hogy a vezeték végét NAGYON ÓVATOSAN öngyújtó lángja fölé teszed egy rövid ideig! Az idejét magadnak kell kitapasztalnod, mert minden gyártmány más és más hordozószálat használ és a hőkezelés közben a vezető anyag erősen oxidálódhat!
Ha még zománcozott is (ahogyan a Litze huzal), akkor előbb éles késsel megpróbálod lekaparni a bevonatot a leendő forrasztás helyén, majd jöhet az öngyújtó...
Előbb mindenképp próbáld ki és csak ezután csináld élesben! Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Fent említett, nem olcsó headsetnek gyakori baja, hogy megszűnik a mikrofon. Ezt hibás tervezés okozza, a mikrofon...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest