Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A külső USB drive nem érhető el távolról
(Amúgy van egy példány mentve egy 1T winyóra is, csak arra már ki se fér minden
)
Ahogy mondtam, hogy ez nem úgy NAS, mint a megszokott. Backup jellege annyiban van, hogy az adat a gépemen nincs meg, csak ezen (a gépemen csak az van, ami kép pl. még nincs feldolgozva).És ahogy írom is, ha kell róla valami, van WOL, ami működik is. Tehát akárhonnan be tudom kapcsolni, és elérem melóhelyről, anyámtól, stb.
Torrentezni eszembe nem jutna ugyanazon az eszközön, amin a személyes cuccaim vannak(Asszonynak van egy letöltőgépe, az fizikailag egy laptop, de nekem közöm nincs semmilyen torrentezéshez.)
Filmet nézni DLNA-n meg pont nem szoktam. Az helyben szokott menni, legtöbbször simán online.Meg mondjuk a bejegyzés sem arról szól, hogy 0-24-megy-e a NAS, hanem a Filebrowserről
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Már elérhető a Painkiller demója (PC)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Spórolós topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Witcher 1 Collector's Edition
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Lenovo ThinkPad X390, 13,3" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1
- Lenovo ThinkPad X390, 13,3" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1
- Lenovo ThinkPad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garan
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest