- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PBalázs
csendes tag
Előfordulhat az, hogy talál egy olyat ami annak idején az Mp3Portal-on volt. Ha ilyenkor ezt megnyitom, akkor valami zene.ize.hu honlapot nyit meg. Csak azt írja ki a google, hogy Hasonló oldalak. Ha ilyenkor erre rákattintok, akkor mindig azt szokta nekem kiírni, hogy egyetlen dokumentumban sem található meg. Azt addig értem, hogy az Mp3Portal-t bezárták, de ha a google-nak lenne esze, akkor már eleve a keresésben is a zene.ize.hu jelenne meg, s olyan helyre mutatna, ahol tényleg megtalálható, ami nekem kell.
-
-
Racecam
nagyúr
Áttettem saját blogba. Legközelebb olvasd el légy szíves, hogy mi van odaírva a "A címlapra szeretnék írni." link alá.
-
törölt tag
Nem igaz, amit a hozzászólók írnak. Törődj bele, átlettél verve!
-
VladimirR
nagyúr
nem a google csap be, az atiranyitas a lapunk.hu oldalon tortenik, gondolom megszunt a datamozi aldomain
-
v.tom
őstag
Most csak én nem tudom átérezni megfelelőképpen a helyzet súlyát?
-
Hedgehanter
őstag
Az tenyleg durva....
-
Tomate
veterán
Ez aztán a durva....
Kérem kapcsojja ki!
Feküdj le barátom....
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- Samsung Galaxy S25 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, piros)
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest