- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
(#19) Shallamea
üdv a felszínen
-
Domxc
senior tag
Szerintem az állát nem kellett volna így kerekíteni, lehetne kicsit hegyesebb, a szeménél arra figyelj, hogy nagyjából egy volnalban legyen, és a kettő közötti távolság az egyik fektetett hossza legyen. (nem tudom mennyire érted
) A fülét kicsit feljebb hozhatod, és a homloka is lehet kicsit nagyobb, az orrát hozd feljebb, és a haját kicsit erősebben tónusozd. Alapjában véve szép rajz lett, grat 
(ezt építő jellegű kritikának szántam, egyébként ha élő portrét is rajzolsz én arra kiváncsi lennék
) -
Shallamea
csendes tag
A (képen) bal oldali szeme valóban kicsit furán áll, de még egész jó. A füle tényleg nagyon elől van és szerintem nagy az orra, nőhöz képest. Mivel manga stílusban nyomod, ezért a nőknek piszébb, kicsi orruk van. Ha nem is veszel le az orrméretéből, legalább kicsit görbítsd, ne legyen ilyen hegyes. Szerintem a szempilláit egy kicsit jobban ki lehetne hangsúlyozni, ettől még inkább nőies lenne.

+Szerintem a válla is lehetne egy kicsit féloldalas.
(Ez építő kritika akart lenni, nekem is vannak hibáim, én is szoktam itt-ott hibákat elkövetni, hol kisebbet, hol nagyobbat.
) -
Eastman
addikt
-
Hasek
Közösségépítő
Psychonaut: Köszönöm a véleményedet. Pont ilyen kritikát vártam. Ebből tudok tanulni.

Str8 sk8r: Köszönöm a videokat. Le töltögettem képeket, ahol egy képen egy halom szem van, ilyen manga stílusban. Azokról próbálom lemásolni a dolgokat.

rarri; geprombolo; Badman 4ever: Köszönöm!

Eastman: A te javaslataidat is köszönöm! Igyekszem megfogadni őket, bár sokadik neki futásra is biztosan lesznek hiányosságok.

-
Eastman
addikt
A jobb szemén (a képen bal oldalon) kicsit igazíts, mert szerintem furcsán áll. A fül anatómiailag hátrébb van, nem ennyire elöl a halántékon. A nyak vonala a váll előtt kell hogy legyen (szintén a kép bal oldalán kicsitt megcsúszott a cerka). A mangában a szemek szép kerekek, de nekem így huncut szemekkel is tetszik a rajz.

Ügyes vagy, de finomíts még rajta!
Baráti üdv: Eastman
-
Psychonaut
veterán
-
rarri
senior tag
Nekem nagyon tetszik !
Ügyes vagy ! 
Psycho : Ez a művészi szabadság.
Nem anatómiai rajz volt a cél. 
-
Badman 4ever
őstag
Én is azt szúrtam ki először, a szemét, nincs eltúlozva, mint a többi mangánál, ezért szupi...

-
geprombolo
őstag
Nekem tetszik a szeme, vidám. A szája szerintem lehetne egy kicsit nyitottabb, nem olyan, mint a Niki Laudáé. A füle tényleg elég elöl van. Összességében tetszik, jó próbálkozás.

-
Str8 sk8r
őstag
...maga a próbálkozás nem rossz...talán aránytalanul nagyok lettek a szemek, az orr tul lent van, és kicsi, a feje széles-lapos, és az álla túl férfias...
...ajánlom ezeket a figyelmedbe...
...meg ezeket mindenképp...
... -
[balu]
tag
Nekem kifejezetten tetszik, pedig ilyet még manga stílusban rajzolt dolgokról sose mondtam.

-
Crystalheart
őstag
Ráadásul unszimpatikus csontbőrfeje van.

-
Psychonaut
veterán
Na, akkor jöjjön a vélemény: nem rossz, de annyira nem is jó. (Most arról ne beszéljünk, hogy én fele ilyen jót sem tudnék rajzolni)
Ami nekem nem tetszik: a fej/nyaktartással teljesen ellenkezik a ruha nyakkivágása, a füle szerintem túlzottan elöl van, és valami nem stimmel a szemével sem. Nem tudnám megmondani, hogy mi, de valami nem.
Na, ez lenne őszinte véleményem. Remélem nem sértettelek meg vele, csak segíteni szándékoztam.
P
SZERK: ja, és azt sem tudom eldönteni, hogy fiú-e vagy lány.

-
Hasek
Közösségépítő
-
Vakegérke
félisten
Khm...
Nem kéne belinkelni kyrabaybee székhelyét? Már csak azért, hogy mindenki számára világos legyen, kiről is van szó. -
Hasek
Közösségépítő
Manga stílusban készült, és abban is szeretnék megtanulni rajzolni. Ami lényegében mesés.
Öszintén szólva, komolyabb felszerelésem sincs a dologhoz, bár azt sem tudom mi kell. HB, 2B-s cerka, radír, meg papír.

-
Crystalheart
őstag
-
Hasek
Közösségépítő
Na, hát éppen arra várok, hogy mondjátok meg, mi a rossz. Nem lesz sértődés, sem harag, csak adjatok tanácsot.

Vakegérke: Köszönöm!

-
Crystalheart
őstag
Van még mit gyakorolni

-
Vakegérke
félisten
Nagyon jó. Van a szemében valami titokzatosság.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Házimozi belépő szinten
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Silver- 2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5240, 94% AKKSI
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) A fülét kicsit feljebb hozhatod, és a homloka is lehet kicsit nagyobb, az orrát hozd feljebb, és a haját kicsit erősebben tónusozd. Alapjában véve szép rajz lett, grat 
)

Ügyes vagy !