Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
"Én az nVidiára a 200 dolláros szegmensben pont azért nem várnék, amiért az AMD-re sem 400-on és felette. A GP106 még messze van, a duplán vágott GP104-ből meg nem tudom, mitől lenne megfelelő mennyiség, ha egyszer a szimplán vágottból sincs."
Gyenge a kihozatal a GP104-200, GP104-400-bol a kereslethez kepest, attol meg aranyosan a kategoriat nezve lehetne domping a GP104-150-bol, ez persze nem a TSMC-t fogja dicsoiteni, az NV-nek meg mintha a fogat huznak, "margin killer"

Muszaj lesz lepniuk, meg ha az a profit karara is megy, presztizst es a brand erteket fent kell tartsak.
Worst case scenario szamukra, ha valaszkent a GTX1070 arat kene 80-100$-al kene megvagni, raadasul nem tudni meddig lesz meg hiany a termekbol, egyelore semmi pozitivum nincs ezzel kapcsolatban.
-
Drizzt
nagyúr
En abban nem vagyok olyan biztos, hogy az 1060 messze van. Pletykaoldalak valoban oszt irnak, de nv gyakran ad ki kartyakat kulonosebb eloszelloztetes nelkul. Ha meg nem is jon koran, tuti lesz addig 80k-s gtx980. Felteve hogy a p10 tenyleg megkozeliti. Gp102-tol viszont tartok, hogy messze van. Mert ott tenyleg jo ideig nem lesz indokoltsaga a kiadasnak. En meg azt vennek. De a Gp106-ra ha szukseg lesz, szerintem elobbre fogjak tudni hozni a startjat. Mindez persze spekulacio, illetve a cegek eddig megfigyelt strategiajabol kikovetkeztetni velt viselkedesforma.
-
Igen,szerintem is ez lehet a logikus magyarázat.Amit nem èrtettem, hogy jelenleg ezzel a termékkel a kint lévő felsőbb kategória is értelmét veszti.(390)amik jóval drágábbak ennél és dugig a boltok vele.Nehéz lesz eladni bukó nélkül.Kíváncsian várom érdekes év lesz.Örülök,hogy harcol az AMD,még a zöld vérem ellenére is.Jót tesz az áraknak.Szerintem az NV nél az 1060 lesz az árháborúba küldve.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest