Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Oké, ez egy meg nem magyarázott szitu. Minek van nagyobb esélye: valami nüansznyi, esetleg tesztprogramok által nem érzékelt hardveres komponens hibájára, vagy arra, hogy egy Windowsnak enyhén picsás lelke van, és néha húzza a száját, néha meg akarja?
De a lényeg számomra továbbra is az, hogy a szitu legjobb esetben is (mellőzve az egyszerű logikát) kétséges, tehát telebömbölni egy fórumot egy ilyenre alapozva szerintem bőven arcpálma kategória.
(#304) RaZroX: De. Másodjára meg máshogy kezelte a beépített mesterséges intelligencia.
-
moonman
titán
akkor most döntsük már el végre, hogy az Android Linux-e vagy sem?

-
Morden24
nagyúr
Hát ilyen esetret én is tudnék egy-kettőt mesélni...
Hogy install közben megborult valamilyen hardver szar bios-beállítások, rossz tuning vagy rosszul működő beadott driverek miatt? Ilyet már én is láttam, de olyat még nem, hogy egy "rossz Windows" kijavítja önmagát két install között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- OLED monitor topic
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest