Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HalasKYO

aktív tag

válasz 7 #6 üzenetére

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a középső egérgombnak milyen a nyomáskomfortja ?

Olyan egereket preferálok amiben nincs oldalra billentés (több logi egéren is próbáltam illetve van is pl mX Revoultionom illetve volt G5 öm kb 3 évig, de szerintem katasztrofális)

Azért szükséges mert sok 3d modellező, animáló programot használok ahol kulcsszerepe van ezen billentyűknek és sok gyártó elköveti azt a problémát, hogy egy keményebb rövid nyomáspontú kapcsolót tesz ide. Fatális Hiba!
    Mostanában a Razer termékeit preferálom , sokat próbáltam, jelenleg van egy 2012 es mambám és egy Lachesys-em. A mambán sajnos viszonylag kemény az MMB, de a lachesys ebből a szempontból nagyon jó.

Az egyetlen gondom ezekkel az egyébként normál használat esetén tökéletes rágcsálókkal, hogy hosszú idő után megfájdítják az ember csuklóját.
    Nálam az általános beállítás, hogy kb 4-5cm a monitorszélesség egérfüggő 1600-3200dpi.

És a gondom az hogyha precízen akarok vele dolgozni, akkor mindig hozzá kell nyúlnom az egér érzékenységhez. Tudom hogy kb 1-2 pixelt akarok mozdítani , de az egér itt "ugrik" és túlhúzom, utána korrigálni, közben feszülnek az alkarizmok, mert közben nyomsz 1-2 gombot stb... macerás.

Írtad a cikk elején, hogy ez precízebb, emiatt kezdek érdeklődni eme egérmutációk iránt :).
    Tudnád e javasolni nekem ?
    Köszönöm!

Halas - http://www.flickr.com/photos/halaskyo

Új hozzászólás Aktív témák