- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
i3 9100-9350KF lenne talán érdekes kimérve, csak a generációs diff már túl nagy szerintem ha a 4.gent nézzük 12-vel összevetve. 9350KF esetén már csak a sokkal magasabb turbó órajel + felépítés miatt is, mondjuk szerintem itt már a gyári hűtés helyett kellene valami jobb rá. Ha megkapta volna a 9400F RAM kezelését, szerintem még mindig viszonylag jó proci lenne ilyen Fortnite szintű dolgokhoz.
-
Dönc
tag
Ez megesett fiam gépénél is. De itt az volt a gond, hogy az i5 3570k +16Gb ramos konfigból lett neki egy i5 8400 + 8Gb-s konfigja. Annyit csinált a drága gyermek, hogy telerakta az SSD-t mindennel és a lapozófájl átkerült az egyik HDD-re, na onnantól kezdve játszhatatlanná vált a Fortnite. Erre egyébként onnan jöttem rá, hogy úgy kerregett a vinyó játék közben, mint a barom. Hirtelen ötlettől vezérelve csináltam helyet az SSD-n és visszaraktam a lapozófájlt és láss csodát. Egyébként a 3. genes i5-el teljesen jól futott 1060-assal nyilván nem epic grafikai beállításokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest