Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elbandi

aktív tag

válasz Fooler89 #4 üzenetére

thx.

Azt az elvet vallom, hogy a feladathoz (es korulmenyekhez) valasztok OS, igy ahova windows kell oda windows kerul, ahova a linux a legjobb oda linux, ahova valami BSD oda azt. Lehetett volna ide windows rakni utorrent-el, csak akkor a 128M rambol 127-et a windows hasznal... a linux szervernek meg alacsony a memoria hasznalata, mert nincs grafikus felulet, semmi extra cucc.

Ahogy Komondor is irta, tegyel fel egyet, kezd el hasznalni, aztan szep lassan megtanulod. (mikorra mar 3szor rakod ujra akkor mar egesz gyorsan fog menni a beallitas :DDD)

Blaise: schedule = watch_directory.. es schedule = untied_directory... sorok azert kellenek, hogy az rtorrent figyeljen a watch konyvtarban levo fajlokra, ha talal ott uj torrentet, akkor elinditja, ha torolsz onnan egyet, akkor azt stoppolja. Igy nem is kell a torrent progival torodni, csinalja a dolgat szepen.

Ha megis el kell erni az torrent progit, akkor ssh (vagy putty), es rtorrent, es elottunk is van a futo programunk.

[ Szerkesztve ]

• DeltaPower

addikt

válasz Fooler89 #4 üzenetére

szerintem a legfőbb indokok: HW igény és biztonság. ha az 533as VIA procira 128 SD(!)RAM mellé felnyomsz egy ikszpét, kell még rá tűzfal, traffic shaper, torrent kliens, stb. Ezektől viszont elég tetű lenne.

amúgy faja cikk lett, gratula! ha össze tudnám szerelni a k6-osom tápját passzívra, én is kreálnék egy ilyet :D

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

Új hozzászólás Aktív témák