- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm a tesztet, pont a héten nézegettem ezt a kis fejest, köszönhetően annak, hogy az asus egy db kombinált jack aljzattal szúrta ki a szemem a notin.
Ilyen árkategóriában nem is találtam másik megfelelő terméket, valószínűleg jövő héten én is berendelek egy ilyet.
A hama termékek sajnos nem a tartósságukról híresek, de aki nem dobálja és vigyáz a kütyüjeire hosszú távon is kiszolgálják. Mondom ezt egy hama egér és fényképező állvány tulajaként. (Ha valaki esetleg tud jobb alternatívát a retardált tervezésű notimhoz max 10k-ért, szívesen meghallgatom! ) -
AttilaN
tag
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy a mikrofon hangját hogyan lehetne erősíteni? A Windows-os kezelőben nincs ilyen lehetőség sajnos.
-
simonzé
addikt
A Hama sok év fáradtságos munkájával elerte, hogy azonnal elforduljak, amint meglatom egy termekuket. Hagytak magukat lecsuszni a Genius szintjere. Sokszor a legolcsobb gagyikat szitaztatjak, és árulják sajatkent.
Ez a füles az első termékük sok ev után, aminek adnék esélyt, de pont nemreg talaltam rá arra a fulesre amit évek óta kerestem. -
-Faceless-
őstag
Már 20 ezer fölötti árról van szó én még mindig inkább szavaznék egy jobb féle alsó-közép kategóriás fejhallgatóra mondjuk egy ath, vagy shure, és mellé vágni egy asztalra fixen rögzített mikrofont. Szerintem ha jól el van rendezve kényelmesebb, és mindkét végen jobb hangzást biztosít.
Ennyiért én nem igen várnék minőséget, és tartósságot. Régi személyes tapasztalat alapján a hama termékek sem húzták nálam sokáig. Most superlux hd681B-t használok (németből lett rendelve), eddig semmi problémám nem volt vele már 1.5 éve megvan, és nálam ez elég sok időnek számít, ha legközelebb fejhallgatóra lesz szükségem, akkor is maradok a márkánál. Mikrofonnak most a laptopom beépítettjét használom viszonylag jó minőségű, szóval nincs vele gondom, de nagyon erősen szemezgetek egy szintén superlux-al, és egy behringer-el.
-
cattus
addikt
Jó cikk lett! Ha nem USB-s lenne, lehet megvenném, de így kiesik. Nincs esetleg jack dugós változata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Windows Insider Program
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest