- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Nekem igazából a tarifámba igen sok 20-as irányba futó perc van benne foglalva, amelyet sosem tudok kihasználni, és mégis benne van az alapdíjban, így ha letelefonálom, ha nem, azt ki kell fizetni, és mivel elég jó előfizum van, és a másik felét 100%-ra ki szoktam használni, így mondhatni ingyen hívom a 20-asokat egy bizonyos korláton belül
Pl otthoni telefont meg 5Ft/ perc-ért hívok!
Most igen sok ihletet adott ez a cikk, és a hsz-ek. Alig várom, mikor hívnak megint (bár akkor szerintem ismét nem fogok időben reagálni, kapcsolni
)
Egyébként engem PH-és közben egyre sűrűbben kér meg a Gemius és az Ipsos kft, hogy milyen netes szokásaim vannak. Érdekes. Nem érzékeli a rendszer, hogy már kb 3szor kitöltöttem? Mondhatni ez is már zaklatás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA V
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged