- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Szép kis gyűjtemény!
Én a Dune világát a sokak által lenézett David Lynch féle verzióval ismertem meg, és állítom, hogy nagyszerű film azoknak, akik nem olvasták az eredeti novellát.
Az eredeti ugyanis egy elég nehezen fogyasztható dolog, ráadásul extrém sok dologban hagyatkozik az olvasó fantáziájára, szemben például a Tolkien könyvekkel. A film pedig a novella köréből építkezve létrehozott egy látványos és legalábbis szerintem egész fogyasztható eredményt.
Ami a bővebb univerzumot illeti, az előzmény könyvek szerintem zseniálisak, nekem egyenesen jobban tetszettek, mint az eredeti Herbert-fél Dune folyományok. Viszont a Dune után játszódó epizódok katasztrófálisak lettek, én bevallom már nem is követem őket, megvásárolni pedig pláne nem áll szándékomban - a Dune megszentségtelenítése számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Futás, futópályák
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest