- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép kis gyűjtemény!
Én a Dune világát a sokak által lenézett David Lynch féle verzióval ismertem meg, és állítom, hogy nagyszerű film azoknak, akik nem olvasták az eredeti novellát.
Az eredeti ugyanis egy elég nehezen fogyasztható dolog, ráadásul extrém sok dologban hagyatkozik az olvasó fantáziájára, szemben például a Tolkien könyvekkel. A film pedig a novella köréből építkezve létrehozott egy látványos és legalábbis szerintem egész fogyasztható eredményt.
Ami a bővebb univerzumot illeti, az előzmény könyvek szerintem zseniálisak, nekem egyenesen jobban tetszettek, mint az eredeti Herbert-fél Dune folyományok. Viszont a Dune után játszódó epizódok katasztrófálisak lettek, én bevallom már nem is követem őket, megvásárolni pedig pláne nem áll szándékomban - a Dune megszentségtelenítése számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest