- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Szép kis gyűjtemény!
Én a Dune világát a sokak által lenézett David Lynch féle verzióval ismertem meg, és állítom, hogy nagyszerű film azoknak, akik nem olvasták az eredeti novellát.
Az eredeti ugyanis egy elég nehezen fogyasztható dolog, ráadásul extrém sok dologban hagyatkozik az olvasó fantáziájára, szemben például a Tolkien könyvekkel. A film pedig a novella köréből építkezve létrehozott egy látványos és legalábbis szerintem egész fogyasztható eredményt.
Ami a bővebb univerzumot illeti, az előzmény könyvek szerintem zseniálisak, nekem egyenesen jobban tetszettek, mint az eredeti Herbert-fél Dune folyományok. Viszont a Dune után játszódó epizódok katasztrófálisak lettek, én bevallom már nem is követem őket, megvásárolni pedig pláne nem áll szándékomban - a Dune megszentségtelenítése számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- No Man's Sky - Befutott a Voyagers frissítés
- Suzuki topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airsoft
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Futás, futópályák
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest