Hirdetés
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- WireGuard VPN a mindennapokra
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Szép kis gyűjtemény!

Én a Dune világát a sokak által lenézett David Lynch féle verzióval ismertem meg, és állítom, hogy nagyszerű film azoknak, akik nem olvasták az eredeti novellát.
Az eredeti ugyanis egy elég nehezen fogyasztható dolog, ráadásul extrém sok dologban hagyatkozik az olvasó fantáziájára, szemben például a Tolkien könyvekkel. A film pedig a novella köréből építkezve létrehozott egy látványos és legalábbis szerintem egész fogyasztható eredményt.
Ami a bővebb univerzumot illeti, az előzmény könyvek szerintem zseniálisak, nekem egyenesen jobban tetszettek, mint az eredeti Herbert-fél Dune folyományok. Viszont a Dune után játszódó epizódok katasztrófálisak lettek, én bevallom már nem is követem őket, megvásárolni pedig pláne nem áll szándékomban - a Dune megszentségtelenítése számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest