Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Geoff Johns és Jon Berg a DC filmez univerzuma élén!
Johns-nak nagyon örülök, ha ő se tudja rendbeszedni a dolgokat akkor senki.
-
.LnB
titán
Batman: The Killing Joke (új trailer) annyira csúnya
Rossz ránézni, komolyan.
-
.LnB
titán
Végre valami jó hír. R lett a Killing Joke animációs film. Hivatalosan.
-
.LnB
titán
Nekem is nagyon tetszett. Csak sajnos a további filmek nem a rajongók szeretetéből születnek. Hanem pénzből.
Én fel tudom fogni, hogy mi ezzel a filmel a baj, hogy miért nem hoz 1milliárdot, hogy miért negatívak a kritikák. Felfogom, bár elfogadnom nehéz.
Alapból hülye felfogásom van, én azt szeretném ha nekem készítenének DC filmeket, ne azért készítsenek, hogy milliárdokat hozzon. És ha nem hozza a Warner által (tévesen) elvárt számokat akkor lehet nem lesz hosszú életű ez az univerzum. Most majd remélem az lesz, hogy csinálnak szar filmeket amik már nekem sem fognak tetszeni, és még a számok se jönnek majd.. Ez a fejetlenség oda fog vezetni.(#147) HáGé Láttad a Marvel univerzum felemelkedéséről szóló dokumentum filmet. Abba sok szó van Fergie-ről. Ezt: [link]
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #147 üzenetére
Ezért lenne nekünk nézőknek, rajongóknak jó Smith és ezért elképzelhetetlen a Warner-nek. Mondjuk a Warner kussba maradhat amekkora hülyeségeket csinálnak ezzel az univerzummal kapsolatban.
Ennél minden jobb lenne nekünk, és szerintem még üzletileg is jól járnának vele. Biztos nem Fergie-hez mérten jól, de ennél jobban mint amit most "buktak" a BvS-sel.
Mennyivel jobb lenne egy olyan kreatív kezébe adni a dolgokat aki szívvel lélekkel csinálná, mint olyan(ok) kezében akik csak a pénzt akarják kisajtolni az egészből..
Egyébként a BvS bevételeire meg költségvetésére visszatérve kicsit. Nem értem miért kellett ennyire sokat költeni rá és kockáztatni. Főleg a marketing-re. Ez a film eladta volna magát, már a két címszereplő miatt is. Szerintem csinálhatták volna kevesebből, kisebb célokat kitűzve maguk elé és akkor nagyobb lett volna a nyereség. Mennyiből is készült a film?! 200-250milla + ugyan ennyi marketing. Bőven lehetett volna itt faragni. Sőt a sztorit is egyszerűbbre de hatásosabbra venni. És megalapozni a többit.
Most igazából leírtam sokadjára, másféleképp a "sokat akar a szarka" dolgot.
A Warner kva nagy lendülettel szaladt ebbe bele, hogy "ide nekem a világot". Minden pénzt akartak. Aztán falnak szaladtak.
-
.LnB
titán
Borzalom, hogy a Suicide Squad körül is mekkora kavarás megy már. Az újraforgatással kapcsolatban. Fejetlenség.
-
.LnB
titán
Szinte hivatalos az Afflack féle Batman film (rendezés).
-
.LnB
titán
A Flash filmben Cyborg aktív szereplő lesz, nem csak cameo.
Szerintem felesleges de ők tudják, vagy nem.
-
.LnB
titán
Legyen ez a mi kis DC topikunk. Mégse a filmesbe rondítok bele folyamatosan legalább. Felvetült bennem egy kérdés.
Néztem a The Killing Joke animációs trailerét. És baromira zavar a megvalósítása. Titeket nem?
Ma már annyira fejlett a technológia, miért nem rajzolják meg jobban? Most írhatnám, hogy képregényhűbbre de arra ott a válasz mert ez PG13 lesz (ez is akkora wtf?!). De még akkor is. Úgy az összes DC animáció lehetne sokkal szebb szerintem. Nem? -
.LnB
titán
Hágé ehez mit szósz':
"Bruce apjának voltak az utolsó szavai a felesége neve, Batman a lándzsás momentumban jött rá, hogy most ő az a gyilkos, aki a saját szüleit megölte, és egy épp ugyanolyan “gyerek” van elötte, mint ő volt akkor, amikor a szülei meghaltak. A sorsközösség miatt nevezi barátjának, meg ez is egy “bibliai”, “megváltós” utalás."
-
.LnB
titán
[link] Cavill...
Tudja mi a fontos.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #100 üzenetére
Nekem bejött ez a hangulat. És nem azt mondom, hogy a Flash meg a többi filmnek is teljesen ilyennek kell lennie. De azért kellene valami egységes stílus a filmekre nem? Ha nagyon különbözik az működhet? Lehet.
Avangers-re nem emlékszem. Szinte semmire, csak, hogy megtámadják New York-ot, meg Lokit elveri hulk. Ennyi.
-
.LnB
titán
Kezd már most nagyon kiborítani a Warner balfaszoskodása az univerzummal kapcsolatban.
-újraforgatják a Suicide Squad sok jelenetét mert nem elég vicces.
-Aquaman is "könnyedebb hangvételű lesz"
-A Justice League is viccesebb lesz
-Nem lesznek ennyire darkosak a filmekEzek feladják mindazt amitől ez az egész egyedi lenne. Komor darkos hangulat.
Most kezdik el forgatni a JL-t. A script már teljesen végleges lenne. Gondolom megvolt az irányvonal a hangulatra. De most fogadni merek, hogy belekontárkodnak, hogy legyen egy Avangers féle fos szar feelgood, színes massza az egész. Olyan módosításokkal amikről majd ordít, hogy kapkodva lettek átalakítva.Egyedül Affleck forgatókönyve lenne az számomra ami így most látatlanba összecsapom a két kezem és azt mondom jöhet. Bízom benne vakon. Miért mert ő Batman fan, és mivel Kevin Smith jó barátja, gondolom összedugták a fejüket az írás közben. Mellesleg Smith betölthetne egy Fergie féle szerepet az univerzumépítésnél, mert az a sok pr, businessman hülye csak szét****sza az egészet félelmében. És akkor kalap, kabát....
Ez volt a Warner -nél a kritikákat látva: [link]
Most meg megfutamodnak: [link]Csak én gondolom így?
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #92 üzenetére
Mindegyik pont amit felsoroltál negatívom vagy nevetséges ezt nem vitatom. Ja de a nők a filmben témában más a véleményünk. Az atom el volt sietve (lehet a vágószobába maradt). Martha elég kapkodós "megoldás" volt. Batman nem buta csak nem detekív.
De én akkor is boldog vagyok vele. Elfogult (rossznyelvek nevezhetik elvakult-nak) vagyok. És talán az is rájátszik, hogy nagyon féltem a kritikák miatt, de végül nem lett
(annyira)rossz. Írtam itt korábban biztos, hogy mit szeretnék látni, és ennek nagy része teljesült is. Az, hogy kapkodósra kellett vágni az sajnálatos. Főleg a Jeep reklámot, (aminek benne kellett lennie) látva.
Boldogan elnéztem volna még egy órán keresztül is. De a fél óra plusz sem lesz rossz. Ne tudom eldönteni, hogy a Warner vagy a rendezó sara e a végtermék. Lehet Sneyder máshogy vágta volna, lehet hosszabbra hagyta volna már a mozis változatot is csak nem engedték. De Sneyder is rendezhette volna alapból rövidebbre. Nem tudom, nem érdekel én szeretem ezt a filmet. -
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #87 üzenetére
Ja igen, a papírra is ő írta a szöveget. Hát igazából Luthor jól csinálta.
Meg miért lett volna gyanús neki. Csak akkor figyelhetett volna fel rá miután ellopta az adatokat tőle. Mondjuk az lehet pont elegendőnek kellett volna lennie, hogy leessen neki.
(#88) Gyuri27 Annyira tetszett a film ugye? És megörtél lelkileg Superman halála miatt mi?!
-
.LnB
titán
Dehogy! Már a film végén is ott az utalás, hogy él. Ha láttad a filmet.
(#74) HáGé De amúgy nem feltétlen Luthor ugrasztotta egymásnak őket. Batman így is úgy is nekiugrott volna. Nagyon mély dühöt érzett iránta. Mint egy pitbull ment a vadra. Ezért se vette észre Luthor mesterkedését (<- helyes ez a szó?
) ?!
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #74 üzenetére
Ha már boncolgatunk, akkor ne ezt. Jó ezt is lehet. A gáz inkább Superman volt.
Luthor beijeszti, hogy "x" időd van megölni Batman-t vagy Martha meghal. Nos:
-Martha szája nem volt bekötve, hallania kellet volna
-Pillanatok alatt odaér, elhozza.Lois mikor zuhan akkor is ott terem seperc alatt..
Batman-nek csak rossz napja volt azért nem esett le neki a tantusz.
(#81) cyberkind Na akkor segítek mert azt se tudod miről beszélsz szerintem: [link]
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #78 üzenetére
Kétlem, hogy ez a Luthor tudná mit szabadít a világra. De mondjuk még mindig előrébb vagyun k mint ha itt is megjelenne egy gonosz aki el akarja pusztítani a földet. "Mert csak. De mé? AZÉ!" alapon
Luthor tárcsázott egy számot a kriptoni hajó telefonkönyvében, aztán ezt dobta a (intergalaktikus) központi telefonelosztó rendszer.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #75 üzenetére
Szólt Luthor a faternak, hogy küldje a fiát?!
De amúgy jah olvastam én is.
(#76) cyberkind: És te ezt a filmet kétszer láttad? Ugye?
(#72) Árpi001 Bocsi ha kicsit lekezelőnek hatott amit írtam. De ezek mellett csak szerettelek volna felvilágosítani, ennyi. Ha nem tetszik nem tetszik. (mármint a film).
-
.LnB
titán
Igen, a Nolan féle Batman-hez, és a detektívesebb ábrázolású denevéremberhez képest
karakteridegenmás.
De Frank Miller Batmanéhez képest nem hogy karakteridegen, de egyenest hű!18 hónapig folyamatosan nyomozott. Rég tudta, hogy Luthor mit akar behozni a Fehér Portugállal.
Jaja pont a Marvel az aki pofánköpte a saját képregényét ezzel a mézes mázas tálalással. Holott a Marvel mindig is komorabb és földhözragadtabb képregény volt mint a konkurencia. Csak azzal nem lehetett volna a nagyközönséget megfogni. Az Amerika Kapitány 2-ig kellett várni egy értelmesebb hangvételű filmre. Szerinted a Marvel ki fogja nyírni pókicát a Civil War-ban? Meg lennék lepődve, mert akkor a sok gyerek sírna.
-
.LnB
titán
Mármint, hogy béna meg érthetetlen az, hogy Batman haragszik rá mert megöltek a Zod-dal vívott harc közben egy rakás ártatlan civilt, és többek közt egy irodaháznyi Wayne alkalmazottat is?!(Ezért is hangúlyozzák a Doomsday fight alatt kétszer is (egyszer elég lett volna), hogy lakott területen kívül folyik a harc) És ezért is mondja Bruce azt, hogy ha akár 1%-nyi esély is van arra, hogy Superman az emberiség ellen fordulhat, akkor meg kell már most állítani. ?!
Ez szorul számotokra magyarázatra? [link]
Értem akkor, hogy miért is olyan sikeresek a Marvel filmek.
-
.LnB
titán
Meg nem akarlak győzni, de pár dolgot azért szeretnék helyretenni a fejedben. Tippre a te DC-s háttértudásod az animációs és élőszereplős filmek-ből táplálkozik. Ami ehhez kevés szerintem. Én se olvastam minden képregényt. Sőt. De olvastam sokat a DC univerzumról. Ezért az én meglátásaim (nevezhetjük elméleteknek) a következőek.
Vannak a filmben álomjelenetek, és időn, vagy univerzumokon átszűrődő emlékképek. De maradjunk az időn átszűrődőnél.
Álom az mikor a fiatal Bruce-t kiemelik a denevérek a veremből. (rém)Álom a kriptás jelenet Martha nyughelyénél.
Nem álomjelenet Flash megjelenése. Az egészen biztos meglesz magyarázva a Justice League filmben, vagy legkésőbb az önálló Flash filmben. Legkönnyebben a Flashpoint Paradoxon animációs filmből lehet erre rájönni. Ott annál a jelenetnél már ízelítőt kapunk egy nagyobb, komplexebb sztoriból. Ott ugye Barry mondja Bruce-nak, hogy Lois a kulcs. Ez arra enged következtetni, hogy Superman-nel van valami. Vélhetően az ami a "Knightmare" jelenetben történik. (A sivatagos jelenet). Ott mit látunk?! A világ elpusztult. Darksied már vélhetően feltűnt, jelen vannak a Paradémonok. Akik Darksied csatlósai. És Superman nem csak Batman-t utálja. De gonosz. Miért?! Erre Lois a kulcs. Talán meghalt.
Az szinte biztos, hogy Superman körül fognak bonyolódni a történések a továbbiakban. Ezért sem baj, hogy most a BvS-ben Batman-en volt a hangsúly.Lex Luthor ábrázolása. Igen, kicsit sok volt. Be volt oltva egy jó adag "jokerességgel". Ez nem túl jó, tény. De ezt a fiatal Luthor-t még sose láttuk. Nem véletlenül nem volt kopasz. Snyder nem véletlenül ábrázolta külsőleg és viselkedésben is máshogy a karaktert. A film végén láthatjuk külsőleg olyannak (vagyis kopaszon) ahogy a képregényből nagyrészt megismertük. Vélhetően személyiségbeli változást is eredményez mindaz amit megtudott a kriptoni hajóban. Amit Steppenwolf mondott, vagy mutatott neki. Apropó Steppenwolf, abban a kimaradt jelenetben láthatóak a "mother box"-ok. Amik alkalmasak portálok megnyitására. Így a paradémonok át tudnak özönleni rajta. És nem mellesleg ezen keresztül tudja majd Darksied manipulálni Superman-t is. És így válhat majd gonosszá.
Az meg, hogy te azt nem értetted meg, hogy Batmannak mi az indítéka, hogy Superman-t el akarja tenni láb alól..arról senki más nem tehet csak te. Mert a leírtak alapján ezt nem sikerült megértened. Nincs köze az "álmokhoz".
-
.LnB
titán
Steppenwolf.
-
.LnB
titán
Napok óta akartam ide írni még egy hosszút, pár dologról a filmel kapcsolatban, de nagyon nem volt időm. Na majd most.
Hágé Lois-ról és a nőkről a filmben. Nekem nagyon nagy félelmem volt a filmel kapcsolatban, hogy Lois ripacskodására túl sok idő fog elmenni. De szerencsére nagyon nem így lett. És én ennek nagyon örülök. Pedig nem vagyok hím soviniszta esküszöm, de ide ennyi pont elég volt.
Flash A filmben legjobban akkor örültem mikor volt a Flash-es cameo. Pontosabban az mikor Bruce-hoz beszél a tér/időn keresztül. És rögtön megörültem mert akkor vagy a Flash vagy a JL film a Flashpoint Paradoxon-on fog alapulni! És kevés ennél jobb dolog történhetne a DC filmes univerzumával mint ezt feldolgozni. (Green Lantern lenne csak nagyobb dolog
)
Viszont Ezra Miller még mindig nem Flash karakter.De nagyon nem. Grant Gustin szerintem tökéletesen hozza a karaktert. De ezen kár rágódni, Ezra-nak nagyon fel van adva a lecke. Csak rajta múlik a film sikere az én szememben.
Még mindig maradt bennem egy gondolat, de azt át kell gondolnom rendesen. Várok vele még pár napot.
-
.LnB
titán
Pontosan azt kaptam a filmtől amit .vártam. Nagyon tetszett. Hogy mint film milyen? Nem tudom, én nem tudom ezt úgy értékelni, hogy csak egy film. Ez egy DC film. Egy Barman film. És annak szenzációs. Tele utálásokkal, a képregényekből átvett beállításokkal. Ez nem egy kommersz szar mint a többi képregényfilm, hogy mindenki értse, mindenki szeresse. Ez a rajongókkal készült. És mindenek előtt ez a kezdet, az alap.
Ha ezt a sok történést, sok utalást egybefűzik akkor kapni fogok egy olyan komplex sztorit amitől lefosom a bokámat. Később minden össze fog kapcsolódni ezekkel a most csak "bedobált" jelenetekkel. És akkor valik majd egésszé ez a filmes univerzum.Batman: Én mindig is egy ilyen Batmant szerettem volna látni. Darkos, kemény. Badass az egészfigura. Van akinek a detektív Batman jön be, nekem ez.
Negatívumok:
-Doomsday csak úgy lett, volt, elmúlt. Nem volt idő jobban kibontani a karakterét.
-a sok random bedobott igazság a világról, a filozófiai monológok.
-Luthor eléggé Jokeres lett.Miért kap rossz értékelésekét a film? Mert a kritikusok nem DC rajongók. Aki ismeri a képregényes univerzumot az értékeli és érti. Ez nem olyan mint a Marvel film, hogy 9-99 éves korig bárki fogyaszthatja.
-
.LnB
titán
Mivel spoileres így csak az első bekezdésig jutottam, de várom, hogy elolvashassam. Majd vasárnap.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Eljött az igazság hajnala, az első reakciók alapján pedig bár ne tette volna. Nem tudom maradéktalanul védelmem alá...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest