Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Pénz. Gyakorlatilag fillérekből készülnek ezek a DVD-re készített rajzfilmek, ha jól tudom, nagyjából 2 és 4 millió között van egy résznek a büdzséje. Az ugyanilyen hosszú, moziba küldött Hercegnő és a béka c. 2D Disney rajzfilm 105 millióból készült, cserébe úgy is néz ki.
Itt van amúgy ez 1941-es Superman rajzfilmsorozat (9 rész, másfél óra), szerintem a maga idejében fantasztikus minőség lehetett, drága is volt, de még mai is nézhető pont emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo Eljött az igazság hajnala, az első reakciók alapján pedig bár ne tette volna. Nem tudom maradéktalanul védelmem alá...
Aktív témák
- E-roller topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Gaming notebook topik
- Túra és kirándulás topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest