Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haeri
csendes tag
mindenkinek válaszolok: leszoktam, már csak hébe-hóba iszok

nem ugyanaz, mert a meggyesben van taurin a doboza szerint, zöldalmás viszont nem írja.
Igen a rehab baromira felpörget, bár utána meg elájulok az álmosságtól
-
Thome
veterán
Engem a Rehab mocsokmód felpörget, nagyon durván. És az íze is baromi jó. Én más monstert nem is iszom.
-
Gergosz2
veterán
Én nem bírom az energiaitalokat, nekem túl édesek, az ízük sem jó, és olyan aprók benne a széndioxid buborékok, hogy kb az orromon is az jön ki ha böfögök.
De bavallom, nekem is volt egy időszakom amikor elég sok ilyen löttyöt itam, de akkor még monstra meg haasonlókat nem lehettt idehaza kapni, vagy ha igen valami nagyon eldugott helyen jó drágán(bár hozzátenném, hogy most sem valami olcsók). Mi Bombát meg Wattot itttunk, de szerencére hamar leszoktam róla, Ez után jött a "forradalom", amikor rengeteg új márka jelent meg.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz:
szokj le rőla mert szerintem hosszútávon nem tesz jót. Én is manapság vizet meg teát iszom, vizsgaidőszakban sem nyúlok máshoz. -
baluka26
veterán
Az egészséged és a finomabb ízek élvezete érdekében, térj át zöld teákra

-
Zolaash
senior tag
"A meggyes kikészít, a zöldalmás élénkít."
Laikusként kérdezem, hogy nem ugyanaz van bennük, az ízaromát kivéve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Arena Breakout: Infinite
- Autós topik
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
volt egy betegséges 2 hónapom, amikor a doki tanácsára azt ittam, és olyan rosszul voltam tőle, hogy borzalom..