Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
MyCroft
tag
A politikát nem szeretem, meg nem is az én asztalom, úgyhogy a szakmai felvetésekre reagálnék
Bártfai Attila hozzáállása a McAfee ügyhöz nekem kimondottan tetszett, teljesen függetlenül attól, hogy ki melyik cégnél dolgozik. Szerintem ő védte a nyertes csapatot, próbálta kiharcolni, hogy kapják meg a nyereményt, hiszen lényegében végrehajtották a feladatot,bármilyen fájlt tudtak olvasni adminként. És igen, itt kialakul egy részben szakmai, részben elvi vita, de úgy gondolom, hogy "BA"
végig kiállt Buherátorék mellett. Számomra ez pozitív.
Ami az nmap-os dolgot illeti. Nem az volt a lényeg, hogy "hű, mi most feltaláltuk a kereket, merthogy proxyn keresztül támadunk, meg hogy azta ezt eddig senki nem csinálta". A előadás elején viszont meg kellett csinálni ezt a felvezetést, mert szerintem te is tudod, hogy egy jó pár embernek ezzel újdonságot mondunk, hogy nmap, meg proxy, meg proxy láncok. Ez kiderült az első percben, elég volt összeszámolni hányan tették fel a kezüket, hogy használtak már nmap-et. Félreértés ne essék, ez nem baj!!! Erről (is) szól a Hacktivity, hogy eljöhetsz laikus érdeklődőként és akkor is hasznos infókat kapsz.
De visszatérve, itt a lényeg az volt, hogy készült egy patch a nmap-hoz, amivel kényelmesen tudsz proxykon keresztül scannelni. Ennyi és nem több. Azon lehet vitatkozni, hogy ez mennyire nagy dolog vagy mennyire sem. Én szeretném, ha sokan csinálnának akár csak ilyen kis dolgokat is az IT biztonságba bele
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Háború Izraelben
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest