- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Oliverda
félisten
Abban az esetben ha letiltják a 14-es verziók használatát akkor valóban nem. Remélhetőleg még egy darabig nem fogják ezt meglépni. Amúgy érdekes mert anno pár éve a 7.5(?) után hasonló volt a helyzet. Letiltották, nem lehetett bejelentkezni velük majd kb. bő egy éve meg már be lehetett vele lépni. Meg is lepődtem...
Mondjuk remélem, hogy egy esetleges tömeges elégedetlenség hatására valamit majd még reszelnek ezen az új verzión. Anno volt egy olyan idióta próbálkozásuk is, hogy nem lehetett új Live accot kreálni csak xy@hotmail.com címmel.
-
törölt tag
Közben azt hiszem leesett. Ha ABE az értesítési területre akarja küldeni a Messengert, akkor tényleg be kell kapcsolni a Vista kompatibilitást. De ez nem bug, ez by design ilyen. Valószínű nem is fog változni.
szerk.: És a Mailben még mindig nincs formátumfestő, de szerintem ez is szándékos. Pedig csak emiatt nem fogom megvenni az Outlookot, más miatt pedig nem lenne értelme, mert itthon semmit nem használok ki a többlettudásából.
-
törölt tag
Rejtve kapcsolódva nem tudsz üzenetet küldeni a másiknak. Viszont van egy "Appear online to this person" lehetőség, ami után már igen, és a többiek továbbra sem fogják látni, hogy fenn vagy.
Ezzel párhuzamosan száműzték a "Block contact" funkciót. Azért ez meglepő húzás, nem is tetszik. Jól jött néha az a tiltás. -
törölt tag
Restartot csak kiírja, egyébként nem kell neki, anélkül is megy.
A teljes névvel jelölés nekem bejön. Engem pl. sokszor zavart, hogy valaki az MSN-es nevével élte ki a kreativitását. Tudom, lehetett neki becenevet adni, mégis, nem fogok könnyeket hullatni ezért a funkcióért.
Nálam semmit nem kell bepipálni Windows 7 alatt, nem értem mi ez a kompatibilitási gond. Éppúgy lemegy a tálcára, mint eddig.
A Live Mail 2011 is igen bejön, komolyabb, outlookosabb lett a megjelenése.
hackeeeee:
Köszönöm a bejegyzést, innét tudtam meg, hogy már kinn van a 2011-es WLE!
-
-
ABE
őstag
Eszközök/beállítások/üzenetek fül alatt be lehet állítani, hogy egy vagy többlaposak legyenek a beszélgetések.
Név probléma: ugyan te a teljes nevedet látod, a beszélgetőpartner viszont csak a keresztnevedet. Ettől függetlenül ez egy rohadt elcseszett dolog, hogy nem lehet becenevet használni.
Telepítés: emlékeim szerint a korábbi verziók sem kérdezték, hogy hova települjenek, ellenben továbbra is választható, hogy mely komponenseket akarod felrakni.
Reklámok: én felraktam az A-Patch nevű cuccot, ez egyből le is tiltja a reklámokat.
Teljes képernyős módban a kontaktok megjelenítése nem egymás alatti listás, hanem egymás mellett sorolja fel őket, ez szintén egy baromság.
Win7 alatt még mindig be kell jelölni a Vista kompatibilitás módot az indítóikonon, ha kis ikonként akarom lecsukni a tálcára a főmenüt...
Összegezve: ez a verzió visszalépés a testreszabhatóságot tekintve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Predator PH315-51 15.6" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- IPhone 15 Pro 256GB gyári független hibátlan 2026.09. 22. Apple jótállás
- Lenovo Legion Go konzol 512GB Z1 Extreme + Garancia
- Eladó TRYX PANORAMA ARGB 360 vízhűtő!
- P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest