- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#72042496 #19 üzenetére
jó, de akkor minek írja ki, hogy restart kell. ha meg OSfüggő (vagy bizonyos programtól függ), akkor igazán megcsinálhatták volna automatára, hogy win7eseket/megfelelő programokkal rendelkezőket ilyennel ne zargasson.
az engem is zavart, amikor a nevén élte ki pár ember a kreativitását, de szerintem átestek vele a ló túloldalára. és szerintem aki ki akarja élni a kreativitását, az ugyanúgy ki fogja tudni ezután is, max a live neve is fura lesz.
igazából engemet amiatt zavar, mert megszoktam, hogy aki teljes nevet használ valahol a neten, az általában nagyon kezdő.én nem néztem a tálcára lerakást, másik hozzászólást kommentáltam
más: persze, komolyabb lett, de a social network integrációval együtt nekem eléggé két szék között a padra esetnek tűnt. viszont a classic lista működik, az jó.
megint más: volt benne jó is, a network settings beálltásai sokkal több visszajelzést ad, szóval hibakeresni egyszerűbb lesz vele.
rejtve kapcsolódással mi a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- X1 Yoga 6th 14" 4K+ IPS érintői7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest