Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
"Script" és statikus közt ma már talán inkább az a hangsúlyos, hogy mikor van valami gebaszott nagy kódbázis amit mindenféle jött-ment fejlesztő ír, akkor melyikkel lesz karbantarthatóbb a kód. Én dolgoztam valamennyit Pythonban meg PHP-ban, és sokkal többet Java-ban... Bele sem akarok gondolni, mi lenne, ha nem lenne ott a Java fordító ill. az Eclipse, aki kismillió hibát kiszúr helyettem, na meg főleg ledarálja a refaktorálások "agyatlan" részét, stb. Ilyen szintű tooling-ot dinamikusabb nyelvekhez lehetetlen csinálni. Aki persze nem tanult meg ezekkel élni, az nem érti, aki viszont igen, nem tudom hány tértek vissza jószántából dinamikus nyelvekre. Ruby-ra meg ilyen "szexi" dolgokra talán, na de PHP-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest