Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez olyan "egyél szart, egy csilliárd légy nem tévedhet" érvelés.

(#20) Cathfaern:
A nem statikus metódusokat nem engedi a PHP statikusnak hívni, pontosabban de, csak ki az a hülye, aki engedi az E_STRICT warningokat? Az, hogy namespace-t 5 év alatt raktak bele, az az ő bajuk, a lényeg szerintem az, hogy már van, a jelenről van értelme beszélni. Az operátorokkal kapcsolatos balfaszságokról tudok, erre figyelni szoktam. Egyébként van olyan gyengén típusos nyelv, ahol ezek rendesen meg vannak csinálva?
Egyébként fejlesztettem már Java-ban, nagyon jó nyelvnek tartom (PHP-val nem említhető egy lapon), bár vannak hülyeségei, de ez pont a hülye prorgamozók ellen van.
PHP-ban meg azt csinálsz amit akarsz, a JS meg még "rosszabb". Az ASP meg maga a gonosz, ha elegem van a Java hülyeségeiből, ott a Scala. -
Cathfaern
nagyúr
Ha "google számolunk", akkor vegyük hozzá, hogy a két nyelvre alapból mennyi találatot hoz a google:
php -> 2 860 000 000
java -> 186 000 000Ha ezzel súlyozzuk a te találataidat:
php: 2 860 000 000 / 861 000 000 = 3.3217
java: 192 000 000 / 186 000 000 = 1.0322Akkor kijön az, hogy a java 3x rosszabb, mint a php
Na ezért nem szabad ilyen keresési találatokkal példálózni.UI.:
Érdekességképp:
why php is good -> 1 730 000 000
why java is good -> 214 000 000
Szóval hagyjuk ezt szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Logitech MX Master 3S for MAC
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

PHP-ban meg azt csinálsz amit akarsz, a JS meg még "rosszabb". Az ASP meg maga a gonosz, ha elegem van a Java hülyeségeiből, ott a Scala.
Na ezért nem szabad ilyen keresési találatokkal példálózni.