Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fordfairlane
üzenetére
Nem rólam van szó.
Arra próbálkozom rávilágítani, hogy nem csak a mérnökinfó képzés ami mérvadó. -
válasz
fordfairlane
üzenetére
Nekem meg az a tapasztalatom, hogy tapasztalat kell, nem diploma.

-
válasz
zöld drazi
üzenetére
Én most csak a infó oktatásról beszéltem.
-
válasz
zöld drazi
üzenetére
Én meg a PEMIK-re és már második félévtől. Szintén nem mekiben. Nagy cucc.
Egyetem mellett illik dolgozni valamit (főleg a vége felé, amikor lazul hurok), lehetőleg olyat, aminek van köze a szakodhoz. Szerintem ez alap. -
Tökmindegy milyen az oktatás az egyetemen, az igazi hasznos dolgokat úgyse ott fogod meg tanulni, csak az alapokat. Meg annak az alapját. Meg az alap alapjának alapját. Persze mindezt csak felületesen, mert semmire nincs idő. Amíg meg van idő, akkor matekot tartanak, mert szerintük ha nem tudod megoldani a hatodrendű inhomogén diff egyenletet, akkor sose leszel programozó.
(#8) Puma K: Úgy akartok webprogramozók lenni, hogy azt se tudjátok mi fán terem a programozás? Azért ez így elég súlyos eset. Amíg nem szedsz össze valami alap programozási ismeretet, addig felejtős már rögtön specializálódni. Ráadásul a webprogramozás egy nagyon összetett dolog, legalább 6-féle nyelvet kell tudni hozzá, s ezek semennyire nem hasonlítanak egymásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Escape from Tarkov
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- SSD-k 250gb-1TB-ig
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Arra próbálkozom rávilágítani, hogy nem csak a mérnökinfó képzés ami mérvadó.